ΦΡΕΣΚΟ!ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ: Έτσι θα είναι το νέο σποτ της ΝΔ!

Δείτε με ποιο μήνυμα θα ζητήσουν την ψήφο μας

ΦΡΕΣΚΟ!ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ: Έτσι θα είναι το νέο σποτ της ΝΔ!

​Με τα... μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να οργανώσουν όσο καλύτερα γίνεται την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος. Σύμφωνα με τον Ε.Μεϊμαράκη για τη ΝΔ δεν ήταν έκπληξη οι εκλογές, γι’ αυτό και στην Συγγρού ήδη πολλά πράγματα είναι έτοιμα μέχρι τις κάλπες.

«Μας πήγαν πίσω, τώρα πάμε μπροστά». Αυτό είναι το μήνυμα της πρώτης διαδικτυακής καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας, που θα δοθεί στη δημοσιότητα αμέσως μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.

Κύκλοι της Συγγρού λένε ότι το ακριβές μήνυμα του πρώτου διαδικτυακού σποτ είναι το εξής: «Το τι συνέβη τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, είναι γνωστό, το βιώνουν όλοι. Δεν χρειάζεται κανένας να το υπενθυμίζει. Η Νέα Δημοκρατία δε θα διεκδικήσει το ρόλο εκείνου που αναζητά με άγχος τη δικαίωση. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι η δύναμη που θα διατυπώσει ένα βιώσιμο σχέδιο για την επόμεν�� ημέρα της χώρας. Η υπεύθυνη δύναμη που θα ξαναχτίσει όσα γκρεμίστηκαν και θα εγγυηθεί την οριστική ρήξη με το παλιό και τη μετάβαση στη νέα εποχή».

oloimazi.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top