Το πάλεψε αλλά δεν της… βγήκε: Δεν πέρασε η βίαιη προσαγωγή Στουρνάρα που ήθελε η Ζωή

«Ντρέπομαι για λογαριασμό των πολιτικών αρχηγών»

Το πάλεψε αλλά δεν της… βγήκε: Δεν πέρασε η βίαιη προσαγωγή Στουρνάρα που ήθελε η Ζωή

Για ακραία εκδήλωση βίας κατά του Συντάγματος έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην ομιλία-κύκνειο άσμα της ως Προέδρου της Βουλής από την έδρα της Ολομέλειας.

Η Πρόεδρος της Βουλής έκανε ό,τι μπορούσε για να σχηματιστεί η πλειοψηφία στην απογευματινή συνεδρίαση της Πέμπτης και να πετύχει την πολυπόθητη βίαιη προσαγωγή του Γιάννη Στουρνάρα αλλά δεν προσήλθε κανείς βουλευτής, επιπλέον εκείνων που παρέστησαν στην απογευματινή συνεδρίαση, παρά και το ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε ανασυγκροτήσει την Επιτροπή με νέα μέλη.

«Ντρέπομαι για λογαριασμό αρχηγών κομμάτων και βουλευτών που εμπόδισαν τη βίαιη προσαγωγή του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος καταρράκωσε το δημόσιο συμφέρον» είπε η Πρόεδρος της Βουλής, εξαιρώντας όσους βουλευτές προσήλθαν.

Η ίδια, σημείωσε ότι η κοινωνία «θα δώσει ένα μάθημα σε όσους θέλησαν να πιστέψουμε ότι η Δημοκρατία θα πεθάνει στον τόπο που γεννήθηκε» και ως τελευταία της φράση σημείωσε ότι θέλει να καταγραφεί ότι σημειώθηκε «ακραία εκδήλωση βίας κατά του Συντάγματος» και πως η ίδια ως Πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να παραδώσει τη σφραγίδα της Βουλής στους δανειστές.

Δεν παρέλειψε, πάντως, να επιτεθεί και σ��ον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας με αιχμές πως «ορισμένοι που δεν εμφανίζονται στην Βουλή γυρνούν στα ιδιωτικά κανάλια απαγγέλλοντας την αντιστροφή των δεσμεύσεών τους».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top