Ψυχίατρος "εξετάζει" μέσω του STAR τον Γιάνη Βαρουφάκη: Θα πάθετε ΠΛΑΚΑ με αυτά που λέει!ΒΙΝΤΕΟ

Κρύβεται το σύνδρομο της Ύβρεως πίσω από τα ΟΥΑΟΥ του πρώην ΥΠΟΙΚ;

​Το σύνδρομο της Ύβρεως φαίνεται να παρουσιάζει ο πρώην υπουργός οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, σύμφωνα με τον ψυχίατρο-διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστο Λιάπη.

Αλαζονική συμπεριφορά, ναρκισσισμός και υπερβολικό ενδιαφέρον για την εξωτερική εμφάνιση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του συνδρόμου.

Ψυχιατρικά το σύνδρομο της Ύβρε��ς, το εμφανίζουν άνθρωποι, που κατέχουν εξουσία και καθίστανται αλαζονικοί και επικίνδυνοι.

Τα άτομα που εμφανίζουν το σύνδρομο της ύβρεως, σύμφωνα με τον κ.Λιάπη, ο οποίος εργάζεται στο Αιγινήτειο και συνεργάζεται και με την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου του Tufts, έχουν συνήθως υπερβολική εμπιστοσύνη στην κρίση τους και περιφρονούν τις συμβουλές και την κριτική των άλλων...Εμφανίζουν υπερβολική αυτοπεποίθηση, μέχρι των ορίων της παντοδυναμίας, σε ότι αφορά αυτά που μπορούν μόνοι τους να πετύχουν, ενώ πιστεύουν ότι είναι «ιδιαίτεροι» και μοναδικοί και μπορεί να γίνουν κατανοητοί μόνο από άλλα «ιδιαίτερα» ή υψηλού επιπέδου άτομα ή φορείς.

Όπως λέει και σε άρθρο του ο κ.Λιάπης, ο Γ��άνης Βαρουφάκης αποτελεί έναν πολιτικό, ο οποίος υπερπληρεί τα διαγνωστικά κριτήρια, τόσο της ναρκισσιστικής διαταραχής της προσωπικότητας, όσο και του συνδρόμου της ύβρεως, και εξηγεί πως δεν πρόκειται για διάγνωση, αλλά για επισημάνσεις της συμπεριφοράς του.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top