Και άλλος του ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με το «Όχι»: «Φοβάμαι τη μετάλλαξή μας» είπε ο Χατζηλάμπρου

«Θα αναγκαστούμε για να τα ωραιοποιήσουμε, να φτιάξουμε το δικό μας success story»

Με το «όχι» φλερτάρει και έκτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, μιλώντας στις Επιτροπές της Βουλής, είπε πως φοβάται τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ: «Δυστυχώς ήρθαν οι μέρες έτσι, που να γιορτάζεται έξω το “όχι” και να φοβάμαι τη μετάλλαξη που μπορούμε να πάθουμε. Θα αναγκαστούμε για να τα ωραιοποιήσουμε, να φτιάξουμε το δικό μας success story».

Ο ίδιος κατηγόρησε τους δανειστές για εκβιασμό και έκανε λόγο για κίνδυνο «να σπάσουν οι δεσμοί μας με τους αγρότες,, τους μικρομεσαίους και το λαϊκό κόσμο».

«Πρέπει να βρούμε διέξοδο από τη δαγκάνα, δεν μπορεί να είναι ή χρεοκοπία ή υλοποίηση πραγμάτων που είναι ζήτημα εάν θα μπορούσαν να τα υλοποιήσουν άλλοι» πρόσθεσε ο ίδιος, καλώντας την κυβέρνηση να κινηθεί προς τρίτη λύση: «Θέλουμε να μας καταλάβει ο λαός ή να τον βάλουμε σε μία άλλη κίνηση, να είμαστε δηλαδή αντίστοιχοι με την εντολή της αξιοπρέπειας και του αναστήματος που μας έδωσε; Έχω την άποψη ότι ένα κίνημα φτιάχνει την τρίτη λύση και δεν αφήνει έξι μήνες να περάσουν και να εξελίσσονται τα πράγματα χωρίς να δρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top