Κωνσταντοπούλου: Ο λαός θα δικαιώσει εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Σε εκλογικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή Αττικής, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος της Βουλής.

Αμέσως μετά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέφερε: «Σήμερα, τον λόγο έχει ο λαός. Ο λαός έχει στα χέρια του την απόφαση για το μέλλον του, έχει στα χέρια του τη μοίρα του, έχει στα χέρια του την εξουσία, που κατά το Σύνταγμα του ανήκει, πηγάζει από αυτόν και ασκείται υπέρ αυτού και όπως ορίζει το Σύνταγμα».

Η κα Κωνσταντοπούλου συμπλήρωσε ότι ο λαός θα δικαιώσει εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν και θα διαψεύσει εκείνους που τον θυματοποίησαν.

«Είναι μία ιστορική ημέρα την οποία θα θυμόμαστε και στην οποία θα ανατρέχουμε με υπερηφάνεια ως λαός» ανέφερε και ευχαρίστησε όλους όσοι διαδήλωσαν σε όλη την Ευρώπη εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα. Ευχαρίστησε επίσης τους προέδρους των κοινοβουλίων της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Κύπρου, για τη στάση και την υποστήριξή τους.

«Αυτή είναι η Ευρώπη» είπε.

«Η Ευρώπη της συμ��αράστασης και της αλληλεγγύης. Όχι η Ευρώπη των εκβιασμών, των εκφοβισμών και των τελεσιγράφων, τα οποία ο λαός μας γνωρίζει πολύ καλά από την ιστορία του να επιστρέφει» τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top