Ξεχάστε για φέτος την 13η σύνταξη-ΔΕΙΤΕ στο ΒΙΝΤΕΟ τι είπε ο Κορωνάκης του ΣΥΡΙΖΑ

Οι δανειστές «αλλάζουν» τις εξαγγελίες του Τσίπρα

Ξεχάστε για φέτος την 13η σύνταξη-ΔΕΙΤΕ στο ΒΙΝΤΕΟ τι είπε ο Κορωνάκης του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τον κατώτατο μισθό και τον ΕΝΦΙΑ, και η πολυαναμενόμενη 13η σύνταξη, μπαίνει όπως φαίνεται στο συρτάρι, λόγω των απαιτήσεων των δανειστών, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, μιλώντας στην ”Κοινωνία ώρα Mega”, άφησε να εννοηθεί ότι η 13η σύνταξη για το 2015 αποτελεί όνειρο απατηλό!

«Το 2016 πάει η 13η σύνταξη» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κορωνάκης, οι δανειστές αμφισβητούν ότι η Ελλάδα έχει τους πόρους για να δώσει τη 13η σύνταξη και έτσι είναι πολύ πιθανό και αυτή η εξαγγελία να πάει πίσω έναν χρόνο.

«Αυτή τη στιγμή η κουβέντα περιλαμβάνει τα χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα ��αι έτσι όπως εξελίσσεται η διαπραγμάτευση και τρώει χρόνο, αυτό αφαιρεί δυνατότητες από την χώρα. Αν καταφέρουμε να κλείσει γρήγορα η διαπραγμάτευση, εμείς έχουμε στόχο να υπερβούμε το όριο του χαμηλού πρωτογενούς πλεονάσματος και αυτό θα μπορέσει να δώσει χρήματα και για την ακύρωση του ΕΝΦΙΑ και για την 13η σύνταξη» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά υπήρχε η σκέψη να αντικατασταθεί η 13η σύνταξη με επίδομα, σκέψη που στην πορεία μεταβλήθηκε, ώστε να δοθεί το επίδομα μόνο σε όσους παίρνουν σύνταξη μέχρι 500 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ MEGA

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top