ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Βαρουφάκη και την φωτογράφιση με φόντο την Ακρόπολη!

Μηλιός και Παπαδημούλης ρίχνουν τα βέλη τους

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Βαρουφάκη και την φωτογράφιση με φόντο την Ακρόπολη!

​Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη «να αναστείλει την εφαρμογή ορισμένων προεκλογικών υποσχέσεων» για αργότερα ώστε να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των ευρωπαίων εταίρων της, δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, τον οποίο επικαλείται σήμερα η ιταλική εφημερίδα «Κοριέρε ντέλα Σέρα».

«Είμαστε έτοιμοι να αναστείλουμε για αργότερα την εφαρμογή ορισμένων προεκλογικών δεσμεύσεων, αν αυτό αποδειχθεί απαραίτητο για να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων μας», πρόσθεσε ο κ. Βαρουφάκης, χωρίς να διευκρινίσει ποιές μπορεί να είναι αυτές οι προεκλογικές υποσχέσεις.

Αυτή ήταν η δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού στο twitter χωρίς να πει ονόματα!

«Η εμπιστοσύνη δε κερδίζεται με υπαναχωρήσεις αλλά με δουλειά, σταθερότητα κι αρχές» έγραψε.

jhlfhfh.jpg
Λίγο νωρίτερα και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έκανε μια ανάρτηση στο twitter, στην οποία αφήνει σαφείς αιχμές χωρίς να κατονομάσει τον αποδέκτη!

«Θερμή παράκληση: Λιγότερες συνεντεύξεις κ φωτογραφήσεις κ περισσότερη δουλειά. Οι καιροί απαιτούν σοβαρότητα, λύσεις κ μετρήσιμο αποτέλεσμα».

Η σπόντα του κ. Παπαδημούλη έρχεται μία μόλις ημέρα μετά τη φωτογράφηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τη σύζυγό του στο γαλλικό Paris Match που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top