Μετά τη Βουλή πήγε θέατρο ο Γ. Βαρουφάκης για να… αποφορτιστεί

Αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στη σύζυγό του

​Μέσα σε ένα αεροπλάνο βρίσκεται ο Γ. Βαρουφάκης, από την στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Οικονομικών, αφού βρίσκεται συνεχώς σε πυρετώδεις διαπ��αγματεύσεις.

8766_XATZAKIS_VAROYFAKIS_STRATOY_18022015.jpg

Έτσι χθες, αποφάσισε ότι πρέπει να αφιερώσει λίγο χρόνο και στην σύζυγό του Δ. Στράτου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη δικαιολογήθηκε για το γεγονός ότι θα έφευγε πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε σαν χωρισμένοι, δεν φταίει σε τίποτα και μου λείπει πολύ».

8781_VAROYFAKIS_STRATOY_18022015.jpg

Πού πήγε όμως ο κ. Βαρουφάκης αφού έφυγε από τη Βουλή; Ο υπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του πήγαν θέατρο και παρακολούθησαν την παράσταση «Ευτυχισμένες Μέρες» του Μπέκετ.

8783_VAROYFAKIS_STRATOY_18022015.jpg

Μιλώντας μάλιστα στους δημοσιογράφους, είπε ότι είναι το αγαπημένο του έργο και ότι «θα ζήσουμε ευτυχισμένες μέρες σαν του Μπέκετ».

«Κάνουμε μια διαπραγμάτευση που δεν έχει ξαναγίνει. Δεν έχουμε πετύχει κανένα στόχο ακόμα… η μόνη επιτυχία είναι ότι την ξεκινήσαμε. Στόχος μας είναι να την ολοκληρώσουμε επιτυχώς για όλους», είπε ο κ. Βαρουφάκης.

8782_VAROYFAKIS_STRATOY_18022015.jpg

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι η πίεση είναι πολύ μεγάλη και ότι η παράσταση που παρακολούθησε ήταν ότι καλύτερο για να αποφορτιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top