Μας «σφάζει» ο Ισπανός ΥΠΟΙΚ: Θεωρούν τη συμφωνία άκυρη. Το χρήμα που πήραν;

Προειδοποίηση και από Μπαρόζο: Βάζετε τον εαυτό σας στη γωνία!

Μας «σφάζει» ο Ισπανός ΥΠΟΙΚ: Θεωρούν τη συμφωνία άκυρη. Το χρήμα που πήραν;
Φαρμακερή αναφορά στην Ελλάδα έκανε ο Λουίς ντε Γκίντος.

«Δεν είναι μυστικό ότι θεωρούν τη συμφωνία και τους όρους της άκυρα. Το χρήμα που τους δώσαμε, όμως, δεν ήταν κάλπικο» δήλωσε με νόημα σε συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός ΥΠΟΙΚ.

«Η μπάλα βρίσκεται στο δικό τους γήπεδο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Προειδοποίηση και από Μπαρόζο: Βάζετε τον εαυτό σας στη γωνία!

Να μάθει καλύτερα τους κανόνες του π��ιχνιδιού κάλεσε την Ελλάδα ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν και ένας από τους αρχιτέκτονες του Μνημονίου Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο.

«Υπάρχει ένας νέος παίκτης, μια νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, που εξελέγη με ένα ακραίο πρόγραμμα και δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει τους κανόνες του παιχνιδιού» δήλωσε ο κ. Μπαρόζο και πρόσθεσε: «Και οι κανόνες του παιχνιδιού στην ΕΕ είναι πολύ σαφείς. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και μάλιστα ομόφωνα. Μπορούμε να τις αλλάξουμε, ναι, αλλά με συμφωνία. Μία χώρα δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει τις απόψεις της στις άλλες».

Ο ίδιος, δήλωσε ότι είναι «υπέρ της ευελιξίας» ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κάποια από τα αιτήματα των Ελλήνων αλλά και η ελληνική κυβέρνηση «θα πρέπει να αρχίσει να λέει ότι θα σεβαστεί τις συμφωνίες».

«Διαφορετικά θα θέσουν τον εαυτό τους στη γωνία» προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top