Κ.Μητσοτάκης:ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν με ενδιαφέρει η ηγεσία του κόμματος

Τι αποκάλυψε για τον μυστικό δείπνο κορυφαίων γαλάζιων στελεχών στο Γκάζι

Κ.Μητσοτάκης:ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν με ενδιαφέρει η ηγεσία του κόμματος

​Για το δείπνο που είχαν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με πρωτοβουλία της Μαριέττας Γιαννάκου την Τετάρτη το βράδυ στον πολυχώρο Αθηναΐς στο Γκάζι, μίλησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται προς το παρόν για την ηγεσία του κόμματος.

«Δεν είναι κακό να συζητάνε στελέχη. Έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Είναι απολύτως σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει μια ισχυρή αυτοκριτική για το εκλογικό αποτέλεσμα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", διαμηνύοντας πως αυτή τη στιγμή τον απασχολεί τι θα γίνει με τη χώρα και όχι η ηγεσία.

«Εγώ δεν ανοίγω θέμα ηγεσίας. Αν κάποιοι άλλοι θέλουν να το ανοίξουν, θα το κάνουν στα όργανα», τόνισε.

Παράλληλα, ο κ.Μητσοτάκης έκανε αυτοκριτική για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι «το ζήτημα της ακραίας φτώχειας, που ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών συρρί��νωσης του ΑΕΠ, δεν απασχόλησε το κόμμα, όπως θα έπρεπε».

Ο πρώην υπουργός διαφοροποιήθηκε και σήμερα όσον αφορά τη θέση κύκλων προσκείμενων στον πρόεδρο της ΝΔ ότι η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί «αριστερή παρένθεση».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top