Στις 11:00 η ψηφοφορία για τον νέο Προέδρο της Βουλής

Πανηγυρική αναμένεται η εκλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Στις 11:00 η ψηφοφορία για τον νέο Προέδρο της Βουλής

​Σήμερα στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η μυστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Βουλής, όμως όπως όλα δείχνουν η εκλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο σίγουρη, αλλά θα είναι και πανηγυρική.

Όπως έχει γράψει και στο star.gr, τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι θα υπερψηφίσουν την υποψηφιότητα της κας Κωνσταντοπούλου.

Το απόγευμα μάλιστα θα πραγματοποιηθεί και η ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροέδρων, των κοσμητόρων και των γραμματέων.

Υπενθυμίζεται ότι για τις τρεις θέσεις των αντιπροέδρων προτείνονται οι Αλέξης Μητρόπουλος (Α΄ Αντιπρόεδρος), Γιάννης Μπαλάφας (Β΄ Αντιπρόεδρος) και Δέσποινα Χαραλαμπίδου (Γ΄ Αντιπρόεδρος). Από τη ΝΔ υποψήφιος αντιπρόεδρος είναι ο Ν. Κακλαμάνης.

Κοσμήτορες της Βουλής προτείνονται οι Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Πάντζας. Για γραμματείς οι Παναγιώτα Δριτσέλη, Δανάη Τζίκα, Ζήσης Ζάννας και Βασίλης Τσίρκας.

Τέλος, η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων θα ξεκινήσει τελικά το απόγευμα της Κυριακής στις 18:00 και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης σ��ην κυβέρνηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top