Αποκωδικοποιώντας τον υπουργό: Γιατί ο Βαρουφάκης βάζει συχνά το χέρι του στην τσέπη;

Τι λένε οι ειδικοί και πως το εξηγεί το Twitter

​Με το ένα χέρι στην τσέπη, όπως συνήθιζαν παλιά οι ρεμπέτες, εμφανίζεται συχνά ο νέος υπουργός Οικονομικών.

2235569.jpg

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μπορεί να μην έχει το μουστάκι, το κομπολόι και τις γραβάτες των λαϊκών τύπων με τα μπουζούκια και τα μπαγλαμαδάκια, βγάζει ωστόσο με τις κινήσεις του μια… μαγκιά, μια σιγουριά, μια ��νεση, ή μήπως δεν είναι έτσι;

2235846.jpgupl54cbab1856cb4.jpg

Γιατί ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας κάνει δηλώσεις, ποζάρει και συνομιλεί με κορυφαίους αξιωματούχους βάζοντας το ένα ή και τα δύο χέρια στις τσέπες;

Η γλώσσα του Σώματος δίνει τις απαντήσεις, ενώ οι χρήστες του Twitter προχώρησαν ήδη στις δικές τους εξηγήσεις.

varoufakis-osborn1-570-385x600.jpg

Αν και οι πολιτικοί γνωρίζουν πολύ καλά την γλώσσα του σώματος, ο μέχρι πρότινος οικονομολόγος και πλέον υπουργός Γ.Βαρουφάκης μάλλον θα πρέπει να κάνει εντατικά μαθήματα, γιατί οι κινήσεις του, για όσους γνωρίζουν καλά πως να αποκωδικοποιούν τις κινήσεις του σώματος, δείχνουν μάλλον αδυναμία και έλλειψη αυτοπεποίθησης παρά...μαγκιά, αποφασιστικότητα, σιγουριά και δύναμη.

Αναλυτικότερα...

Ο εγκέφαλός μας συνδέεται με τα χέρια με περισσότερες νευρικές συνδέσεις από ό, τι με οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, γι' αυτό και οι κινήσεις που κάνουμε με αυτά είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές της συναισθηματικής μας κατάστασης. Ο άντρας που φέρνει το χέρι στην τσέπη αισθάνεται άβολα, ίσως και όχι και τόσο σίγουρος για τον εαυτό του. Ενστικτωδώς κρύβει τα χέρια του στην τσέπη όταν αισθάνεται νευρικός. Όταν βάζουμε τα χέρια στις τσέπες δεν είμαστε και τόσο πρόθυμοι να συμμετέχουμε σε μια συζήτηση ή να αποκαλύψουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Επίσης όταν ένας άντρας έχει τα χέρια του στις τσέπες προσπαθεί, σύμφωνα με τους ειδικούς να τραβήξει την προσοχή του συνομιλητή του στα... «προσόντα» του. Οι ειδικοί στις δημόσιες σχέσεις απαγορεύουν στους πελάτες τους, κυρίως στους πολιτικούς, να βάζουν τα χέρια στις τσέπες. Τους προτείνουν να τα κινούν για να δείχνουν πως έχουν τον έλεγχο και αν πραγματικά δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυ��ά, να τα ακουμπούν στους γοφούς. Όχι όμως να τα βάζουν μέσα στις τσέπες.

Τι λένε όμως οι χρήστες του Twitter για την αγαπημένη στάση του Γιάνη Βαρουφάκη;

-Σκέψου ο Βαρουφάκης όπως έχει το χέρι στη τσέπη να βγάλει ένα όπλο και να ληστέψει on camera κάποιον ομόλογο του.

-Μιλούσα με πελάτη και έτσι ασυναίσθητα έβαλα το χέρι στην τσέπη, με αγριοκοίταξε το αφεντικό αλλά ουάου Γιάνη εμπρός στο δρόμο που χάραξες.

-30 Γενάρη νέα αργία....κάποτε το 2015 ο οπλαρχηγός Γιάνης Βαρουφάκης είπε το όχι με το χέρι στην τσέπη

-Ο Βαρουφάκης αντί να λέει "θα σας μιλήσω με το χέρι στην καρδιά" λέει "θα σας μιλήσω με το χέρι στην τσέπη"

-Ντάισελμπλουμ -Βγάλε το χέρι απ' τη τσέπη ρε Βαρουφάκης -Δε μπορώ τώρα τον πα@@ζω

-Θα σου το βγάλει ο Βαρουφάκης kinder έκπληξη μέσα από την τσέπη.

-Βάζει ο Γιάνης το χέρι στην τσέπη στο Παρίσι κ ξεπουλάνε οι δονητές στην Αθήνα.

-Ο Βαρουφάκης γιατί όταν χαιρετάει με το ένα χέρι, το άλλο το έχει στην τσέπη...; Συμβολικό...;;

-Ο διαφωτισμένος Ντάισεμπλουμ έκανε παραπονάκια που ο Βαρουφάκης τον υποδέχτηκε με το πουκάμισο έξω και το χέρι στην τσέπη.

varoufakis3.jpg

varoufakis2.jpg
varoufakis5.jpg

varoufakis4.jpg


Πληροφορίες vitagr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top