Α. Τσίπρας στον Ν. Αναστασιάδη: «Ανάγκη ο ελληνισμός να αποκτήσει φωνή»

«Η παρουσία μου εδώ συμβολίζει ότι η λύση στο Κυπριακό αποτελεί προτεραιότητα»

​Με όλες τις τιμές που αρμόζουν σε αρχηγό κράτους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ν. Αναστασιάδης, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Θέλω να πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μας θα κυριαρχήσουν για μια ακόμα φορά η συναντίληψη και το πνεύμα συνεννόησης», είπε ο κ. Αναστασιάδης, στον Αλέξη Τσίπρα στο ξεκίνημα των συνομιλιών τους.

«Το πρώτο μου επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό γίνεται στην Κύπρο και αυτό δεν είναι τυχαίο, έχει ιδιαίτερο συμβολισμό. Η Κύπρος είναι στην καρδιά μας και το μυαλό μας. Αλλά και για τη νέα κυβέρνηση, η παρουσία μου εδώ συμβολίζει ότι η Κύπρος και η προσπάθειά σας για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό αποτελεί προτεραιότητα και η στήριξή μας σ’ αυτή την προσπάθεια αποτελεί προτεραιότητα», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Να ευχηθώ το ξεκίνημα της νέας ελληνικής κυβέρνησης να συνδυαστεί με την ανάγκη ο ελληνισμός να αποκτήσει φωνή και δύναμη για να διεκδικήσει τα δίκαιά του, όπως αξίζει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top