Σπυράκη σε Τσίπρα:Επικίνδυνη η άγνοια σου!Δεν ξέρεις ούτε τις χώρες της ευρωζώνης

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή μια φράση του στο STAR

Για «επικίνδυνη άγνοια» κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, με αφορμή αναφορά του σε 17 -και όχι 19- κρίκους της «αλυσίδας» της ευρωζώνης.

«Θα περιμέναμε από έναν υποψήφιο για την πρωθυπουργία να γνωρίζει τουλάχιστον πόσες είναι οι χώρες της Ευρωζώνης», σχολίασε η κ. Σπυράκη, αναφερόμενη στη συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του STAR, «στον Ενικό» και στον Νίκο Χατζηνικολάου,ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι κρίκοι της αλυσίδας της Ευρωζώνης είναι πλέον 19 και όχι 17, όπως νομίζει ο κ. Τσίπρας. Η ενασχόλησή του ακόμη και με στοιχειώδη ευρωπαϊκά ζητήματα αναδεικνύει την επικίνδυνη άγνοιά του...», συμπλήρωσε η κα Σπυράκη για την φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ευρωζώνη αποτελείται από την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Εσθονία, την Ισπανία, την Ιταλία την Ιρλανδία, τη Κύπρο, τη Λετονία, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, την Σλοβακία, την Σλοβενία, τη Λιθουανία και τη Φινλανδία.

Δείτε το απόσπασμα από το Star

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top