Β. Οικονόμου: «Γιατί θα πω “ναι” στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας»

Η στροφή της κυβέρνησης προς τη συναίνεση καθοριστική για να αλλάξει στάση

Β. Οικονόμου: «Γιατί θα πω “ναι” στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας»

​Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξήγησε στην εκπομπή Live U του Star ο ανεξάρτητος βουλευτής, Β. Οικονόμου.

«Εμείς οι οχτώ βουλευτές καταθέσαμε ένα πολιτικό πλαίσιο σε ανύποπτη στιγμή, πριν ξεκινήσει η προεδρική εκλογή. Εξυβριστήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και μας αποκάλεσαν αποστάτες και η κυβερνητική πλευρά δεν έδειξε και μεγάλο ενδιαφέρον. Εγώ επανέφερα την πρόταση αυτή μετά τη χαμηλή πτήση της πρώτης ψηφοφορίας και είπα ότι ισχύει αυτή η πρόταση και έρχεται ο κ. Σαμαράς, ενώ όλοι έλεγαν ότι το Μαξίμου δεν πρόκειται να δεχθεί καμία πρόταση και κάνει μια στροφή προς τη συναίνεση και το κείμενο το δικό μας που με ικανοποίησε», είπε ο κ. Οικονόμου.

Σε ερώτηση για το πόσα επιπλέον «ναι» θα έχει η κυβέρνηση για την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Οικονόμου αρνήθηκε να μιλήσει εξ ονόματος των υπόλοιπων επτά βουλευτών που υπέγραψαν την πρόταση των 8, τονίζοντας με νόημα ότι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη της υπογραφής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top