Κουτσούμπας: Καμία εμπιστοσύνη σε ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να αλλάξει πολλά προς το χειρότερο

«Καμία πιθανότητα συνεργασίας των δύο κομμάτων» ξεκαθάρισε

Κουτσούμπας: Καμία εμπιστοσύνη σε ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να αλλάξει πολλά προς το χειρότερο
Ορθά και… κοφτά απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δείξουμε αυτήν την περίοδο ανοχή και πολύ περισσότερο συμμετοχή σε μια τέτοια κυβερνητική λύση. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ, με βάση τα δεδομένα των προτάσεων του προγράμματός του, αλλά και της πορείας του όλα αυτά τα χρόνια» ξεκαθάρισε ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στον Βήμα FM.

O ίδιος, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να αλλάξει σε αυτή την περίπτωση «αλλά μπορεί να είναι προς το χειρότερο τότε».

Ο ίδιος, εκτίμησε ότι θα οδηγηθούμε σε εκλογές τον Μάρτιο (και άρα πως δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας), ενώ δεν απέκλεισε και προκήρυξη εκλογών νωρίτερα.

Τέλος, ο γ.γ. του ΚΚΕ σχολίασε και την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα ότι η τρόικα έχει σκληρύνει τη στάση της λόγω ΣΥΡΙΖΑ: «Τα e-mail πάνε κι έρχονται. Δεν ξέρουμε αν θα συμφωνήσουν τελικά, αλλά απευθύνεται σε όλο το πολιτικό προσωπικό που κυβερνά χρόνια και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ και σε όσους θέλουν, επιδιώκουν ή ετοιμάζονται να είναι αύριο σε ένα κυβερνητικό σχήμα». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top