Γ. Καρατζαφέρης: «Δεν υπάρχει ούτε μισό ευρώ μίζα»

«Μην πιστεύετε σε προστυχιές»

​«Δεν υπήρξε ούτε μισό ευρώ μίζα», ισχυρίστηκε μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, απαντώντας έτσι στις κατηγορίες περί χρηματισμού και συμμετοχής του στο σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά.

«Μην πιστεύετε στις προστυχιές που θίγουν την αξιοπρέπεια ενός εκάστου, ενός πολιτικού, ενός πολιτικού αρχηγού. Δεν υπήρξε ούτε μισό ευρώ μίζα», είπε ο Γ. Καρατζαφέρης και εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο για σκευωρία.

«Το στήσανε εκείνοι οι οποίοι θέλανε να πάρουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε. Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό», είπε.

Όσον αφορά στην περιβόητη επιταγή που έδωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ το 2009 από την κρατική επιχορήγηση του κόμματός του στο Ταμείο της Φτώχειας κ��ι η οποία… χάθηκε, ο ίδιος απάντησε μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή.

«Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν τα παιδιά στις σχολές δημοσιογραφίας είναι η διασταύρωση. Ποια χαμένη επιταγή; Τι είναι αυτή η χαμένη επιταγή; Είναι μια επιταγή που ως πρόεδρος του ΛΑΟΣ στις 26/5/2009 την έδωσα για το Ταμείο της Φτώχειας. Πήγα και την παρέδωσα στον κ. Παπαθανασίου και ήταν τέτοια η μικρότητα της ΝΔ που δεν δέχτηκε να είναι εκεί κάμερες γιατί ντρεπόντουσαν που αυτή δεν μπορούσε να δώσει ούτε 10.000 στο Ταμείο της Φτώχειας. Το ένα εκατομμύριο εισπράχθηκε 3/7/2009 από την Τράπεζα της Ελλάδος και υπογράφει ο κ. Αναλυτής. Αυτά τα απλά πράγματα δεν μπορούσαν να τα βρουν οι άλλοι; Τι είδους ασχήμιες είναι αυτά; Ποια χαμένη επιταγή; Το ένα εκατομμύριο εισπράχθηκε. Αν η Τράπεζα της ��λλάδας το έδωσε στους φτωχούς ή κάπου αλλού αυτό αφορά την ίδια», δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top