Αθανασίου για φυλακές Κορυδαλλού: Νέα πτέρυγα σε λειτουργία σύντομα

«Δεν υπάρχει έλλειψη φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού»

«Κατά τις προσεχείς ημέρες θα έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα πτέρυγα, όπου θα μεταφερθούν οι οροθετικοί κρατούμενοι, κάτι το οποίο θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών κράτησής τους» δήλωσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου στον απόηχο των καταγγε��ιών κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού αναφορικά με τις άθλιες -όπως τις χαρακτηρίζουν- συνθήκες κράτησής τους.

Ο κ. Αθανασίου επισκέφθηκε το νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού «Άγιος Παύλος» ωστόσο δεν διαπίστωσε τα καταγγελόμενα καθώς ο αρμόδιος γιατρός τον διαβεβαίωσε ότι υπάρχει επάρκεια φαρμάκων τα οποία -ανεξαρτήτως κόστους- χορηγούνται σε όλους τους κρατούμενους συμπεριλαμβανομένων και των οροθετικών.

«Βρισκόμαστε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ένταξης στο Ε.Σ.Υ. του Ψυχιατρείου, του Νοσοκομείου Κορυδαλλού και των Ειδικών Θεραπευτικών Καταστημάτων Τοξικομανών» τόνισε ο κ. Αθανασίου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει έλλειψη φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top