Π. Σκουρλέτης: «Ο πρωθυπουργός δεν σηκώνει τα τηλέφωνα»

«Δεν έχουμε πολλούς συνομιλητές σε θεσμικό επίπεδο»

Π. Σκουρλέτης: «Ο πρωθυπουργός δεν σηκώνει τα τηλέφωνα»

​Αιχμές εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά άφησε για μια ακόμα φορά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στη σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια.

«Δεν έχουμε και πολλούς συνομιλητές σε θεσμικό επίπεδο. Ο κ. Σαμαράς δεν έρχεται στην βουλή, δεν συζητάει με κανέναν, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα», είπε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ενώ χαρακτήρισε «ακραίο» τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο πρωθυπουργός.

Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση για το αν ισχύει ότι σε ενδεχόμενη συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα, ο δεύτερος θα του ζητήσει την παραίτησή του, ο κ. Σκουρλέτης είπε:

«Αυτά είναι αστεία πράγματα. Ο κ. Σαμαράς δεν έρχεται στην βουλή. Είναι ο Πρωθυπουργός ο οποίος έχει εγγράψει ένα αρνητικό ρεκόρ παρουσιών στην βουλή. Δεν έχει αισθανθεί ποτέ την ανάγκη να ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ενώ μιλάει και απευθύνεται στον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο και λέει “βάλτε πλάτη”, την ίδια ώρα υλοποιεί ένα σχέδιο το οποίο έχει δύο χαρακτηριστικά. Από τη μία την εμμονή σε μια πολιτική που έχει οδηγήσει στα σημερινά αδιέξοδα και από την άλλη, κατά καιρούς υιοθετεί την πολιτική της έντασης. Η δημοκρατική διέξοδος περνάει μέσα από την προσφυγή στις κάλπες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top