Μυστικό ραντεβού Δραγασάκη, Τσακαλώτου με Στουρνάρα

Αφορμή οι δηλώσεις Γεωργιάδη για bank run

Μυστικό ραντεβού Δραγασάκη, Τσακαλώτου με Στουρνάρα

​Μία ακόμα μυστική συνάντηση είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δραγασάκης, αυτή τη φορά όχι με Γερμανό αξιωματούχο, αλλά με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, έχοντας στο πλευρό του τον βουλευτή του κόμματος Ε. Τσακαλώτο.

Σύμφωνα με Το Βήμα, η συνάντηση έγινε ύστερα από αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι θα υπάρξει μαζική ανάληψη καταθέσεων αν κυβέρνηση βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αφήνεται να διαρρεύσει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θα αξιοποιήσουν τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, καθώς και ανάλογες διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου για να εντείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον της κυβέρνησης, η οποία όπως τονίζουν υπονομεύει την ελληνική οικονομία και σπέρνει τον πανικό στους πολίτες.

Την συνάντηση επιβεβαίωσε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης, ο οποίος τόνισε:

«Μπορεί να έγινε μια άτυπη συνάντηση των κυρίων Δραγασάκη και Τσακαλώτου με τον κύριο Στουρνάρα».

Πάντως ο κ. Σταθάκης είπε ότι οι δηλώσεις Γεωργιάδη δεν τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης αυτής λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν νομίζω να είναι αυτό το επίμαχο θέμα. Οι δηλώσεις Γεωργιάδη είναι απλές ανοησίες. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ήταν μια συνάντηση εφ' όλης της ύλης, υποθέτω», υπογράμμισε ο κ. Σταθάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top