«Κάτσιασε» στα φιλιά τον Σαμαρά ο Γιούνκερ (Δείτε φωτογραφίες)

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό έχει ο νέος πρόεδρος Κομισιόν στο Μαξίμου

«Κάτσιασε» στα φιλιά τον Σαμαρά ο Γιούνκερ (Δείτε φωτογραφίες)

​Τα φλας έπεφταν βροχή στο Μέγαρο Μαξίμου με την άφιξη του νέου προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

filia.jpgfilia2.jpg

Οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν ζεστά, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι εκτός από τις ευρωπαϊκές εξελίξεις τους συνδέει και μια δυνατή φιλία.

filia3.jpgfilia4.jpg

filia5.jpg

Οι κκ Σαμαράς και Γιούνκερ έχουν αυτή την ώρα συνάντηση, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του προέδρου της Κομισιόν, στο οποίο θα βρίσκεται και ο κ. Αβραμόπουλος.

filia7.jpgfilia8.jpg

«Προτεραιότητά μου, ως Προέδρου της Επιτροπής, είναι η απασχόληση, η ανάπτυξη και οι επενδύσεις και χαίρομαι που πηγαίνω στην Ελλάδα για να συζητήσω τα θέματα αυτά με τον φίλο και συνάδελφό μου Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωση του την Παρασκευή ο κ.Γιούνκερ.

Στην ελληνική πρωτεύουσα οι κκ Σαμαράς και Γιούνκερ θα συζητήσουν μεταξύ άλλων και την ατζέντα της Ελλάδας, με προτεραιότητα το χαρτοφυλάκιο που θα αναλάβει ο νέος έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβρομόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.Αβραμόπουλος, διεκδικεί -σύμφωνα με πληροφορίες- το χαρτοφυλάκιο της μετανάστευσης, τομέα που αφορά ιδιαιτέρως την Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό Νότο.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top