Ενοχλημένος ο Παπούλιας για τις φήμες περί παραίτησής του

«Θα εξαντλήσω την θητεία μου», διαμηνύει μέσω συνεργατών του

Ενοχλημένος ο Παπούλιας για τις φήμες περί παραίτησής του

​«Θα εξαντλήσω την θητεία μου μέχρι την τελευταία μέρα», τονίζει μέσω συνεργατών του ο Κάρολος Παπούλιας και δεν κρύβει την ενόχλησή του για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παραιτείται, μετά και το περιερχόμενο του μηνύματός του για τα 40 χρόνια από την πτώση της Χούντας που προκάλεσε αντιδράσεις.

Τα δημοσιεύματα που ενόχλησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέφεραν ότι σκέφτεται την παραίτηση προκειμένου να διευκολύνει την επιλογή του διαδόχου του.

Μιλώντας σε συνεργάτες του, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Παπούλιας χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα «εκ του πονηρού» και διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα εξαντλήσει την θητεία του όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Στο μεταξύ, το αν η κυβέρνηση μπορεί να εξασφαλίσει τις 180 ψήφους που απαιτούνται για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας εξακολουθεί να δυναμιτίζει την πολιτική αντιπαράθεση: να επισπεύσει την διαδικασία κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας τον πρωθυπουργό, για να εισπράξει την σκληρή απάντηση της κυβέρνησης δια στόματος Σοφίας Βούλτεψη, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε «προϋπόθεση για έξοδο από την κρίση τον σεβ��σμό στους θεσμούς, με κορυφαίο τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top