Βενιζέλος σε Τσίπρα: Περιμένω και την πρόταση εξεταστικής για το Σκαραμαγκά!

«Για να δούμε, θα την φέρει για να μάθουμε και τι συμφέροντα εξυπηρετεί;»

Βενιζέλος σε Τσίπρα: Περιμένω και την πρόταση εξεταστικής για το Σκαραμαγκά!

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά την κόντρα για το θέμα των υποβρυχίων και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος, αφού χαρακτήρισε την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ «πράξη απροκάλυπτης εθνικής ανευθυνότητας», κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να φέρει στη Β��υλή και πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά: «Απειλεί ότι θα την φέρει εδώ και δύο εβδομάδες. Ας την φέρει επιτέλους! Θα τον ρωτήσουμε πολλά στη Βουλή για τα συμφέροντα που εκπροσωπεί. Και το λέω μετά λόγο γνώσεων αυτό».

Συνεχίζοντας την επίθεση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «επενδύει στο σενάριο της καταστροφής» και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να στηρίζει τη μικροφιλοδοξία του στην αρνητική έκβαση των προσπαθειών όλων των Ελλήνων».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ή περιθώριο για να ληφθούν νέα μέτρα και πως αυτό είναι το όριο στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, ενώ όσον αφορά την επέμβαση στην ΕΡΤ σχολίασε: «Αφού συμφωνήσαμε και ψηφίσαμε το νέο νόμο για την δημόσια τηλεόραση, πως θα ισχυρίζεται κάποιος ότι θα αφήναμε υπό κατάληψη την βασική υποδομή της; Την εκκένωση την αποφάσισε ο νόμος και η εισαγγελική αρχή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top