Κόντρα Μαρκογιαννάκη-Δούρου για τη Χρυσή Αυγή: «Δεν γνωρίζαμε» - «Μου θυμίζετε τον Χρυσοχοΐδη»!

«Έχουν οργάνωση που θα τη ζήλευε και έμπειρο συνδικάτο εγκλήματος»

Κόντρα Μαρκογιαννάκη-Δούρου για τη Χρυσή Αυγή: «Δεν γνωρίζαμε» - «Μου θυμίζετε τον Χρυσοχοΐδη»!

Για οργάνωση που θα ζήλευε και το έμπειρο συνδικάτο εγκλήματος έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στην εκπομπή Live U στο Star.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης σημείωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα «συνονθύλευμα προβληματικών και εν πολλοίς κακοποιών που είναι επικίνδυνοι» και πως «πρέπει να υπάρξει δυνατή αντίδρασ�� γιατί βρίσκονται και η κοινωνία και η δημοκρατία σε κίνδυνο».

Ο ίδιος τόνισε ότι τον έχουν σοκάρει οι εικόνες «με διμοιρίες και λόχους, άρβυλα και συνθήματα» πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε ότι όλα αυτά υπάρχουν σε αυτή την έκταση.

Η τοποθέτησή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου, η οποία παραλλήλισε τον κ. Μαρκογιαννάκη με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: «Μου θύμισε την ατάκα του κ. Χρυσοχοΐδη που δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο. Αν το γνώριζε ένας πολίτης δεν μπορεί να μην το γνώριζε ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος που εκλέγεται χρόνια και μάλιστα που έχει διατελέσει υπουργός Δημόσιας Τάξης».

«Επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζαμε την έκταση του προβλήματος. Όταν ήμουν εγώ υπουργός ήταν ένα κομματίδιο του 0%» απάντησε ο κ. Μαρκογιαννάκης, για να απαντήσει η κα Δούρου ότι όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και πως δεν ήταν δυνατό να μην ξέρει κάποιος καθώς «βοούσε ο τόπος».

«Δεν γνωρίζαμε ότι ήταν φονιάδες, ότι είχαν τέτοια οργάνωση για να κάνουν ανθρωποκτονία, ότι θα τους ζήλευε και το πιο έμπειρο συνδικάτο εγκλήματος. Το timing της αντίδρασης είναι το πιο καίριο σε αυτό το θέμα. Γιατί αν γίνει σε λάθος χρόνο κινδυνεύει να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Τώρα λέει η κοινωνία “έφθασαν στο σημείο και να σκοτώνουν ανθρώπους;”. Μέχρι τώρα έλεγαν “περνούν την γριούλα απέναντι κλπ”. Πλέον έχει δυστυχώς προ οφθαλμών αυτά τα τρομερά που έχουν συμβεί» σημείωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top