Που γιόρτασαν την Κοίμηση της Θεοτόκου οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην Πύλο ο Σαμαράς, στην Κέρκυρα ο Τσίπρας

Που γιόρτασαν την Κοίμηση της Θεοτόκου οι πολιτικοί αρχηγοί

Στους... πέντε ορίζοντες έχουν σκορπιστεί οι πολιτικοί αρχηγοί με αφορμή τις λίγες μέρες ξεκούρασης που προσφέρει ακόμη και στην πολιτική ηγεσία ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας παρακολούθησε τη θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην ιδιαιτέρα πατρίδα του την Πύλο όπου προσκύνησε την χάρη της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος γιόρτασε την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Σκόπελο στην οποία συνηθίζει να επισκέπτεται τα τελευταία καλοκαίρια.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Κέρκυρα, ενώ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος παρακολούθησε τη δοξολογία του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Μουντέ στην Ικαρία.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Λιβαδειά, Βοιωτίας, ενώ ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας.

Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νί��ος Μιχαλολιάκος δεν έγινε γνωστό που γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top