Υπουργός Οικονομικών ΗΠΑ: Συμπαραστεκόμαστε στην Ελλάδα... ηθικά!

Για dollars ούτε λόγος - Έρχεται την Κυριακή ο Τζ Λιού

Υπουργός Οικονομικών ΗΠΑ: Συμπαραστεκόμαστε στην Ελλάδα... ηθικά!

Την συμπάθεια και την… ηθική συμπαράσταση των ΗΠΑ στην Ελλάδα εξέφρασε ο υπο��ργός Οικονομικών της χώρας, Τζακ Λιου λίγες μέρες πριν έρθει στην χώρα μας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg.

Ο κ. Λιου ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα είπε συγκεκριμένα πως εν όψει της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στην Ουάσινγκτον τον Αύγουστο και την συνάντησή του με τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα είναι «μια καλή ευκαιρία να συνομιλήσω με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών».

«Παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα… Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βήματα και έχουν προχωρήσει οι μεταρρυθμίσεις», είπε.

Βέβαια για οικονομική ενίσχυση ούτε λόγος! Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου απάντησε: «Η Ευρώπη ασχολείται πρωτίστως με το θέμα της Ελλάδας. Πρόκειται για ευρωπαϊκή πρόκληση. Εμείς πάντως είμαστε σε στενή επαφή με την ελληνική κυβέρνηση», είπε προκαλώντας το σχόλιο του δημοσιογράφου: «Δεν μου φαίνεται πως θα έχετε μαζί σας κάποιο τσεκ για την Ελλάδα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top