Τι έγινε ρε παιδιά; Μέλι ο Πάγκαλος για Άδωνι: Είναι από τους καλύτερους υπουργούς!

Έπαινοι και για Αβραμόπουλο, φαρμάκι για Μανιτάκη!

Τι έγινε ρε παιδιά; Μέλι ο Πάγκαλος για Άδωνι: Είναι από τους καλύτερους υπουργούς!
Μέλι έσταξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ναι, καλά διαβάσατε!
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στο Βήμα FM τόνισε ότι ο νέος υπουργός Υγείας είναι ικανός και υπήρξε ο καλύτερος που πέρασε από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας: «Ευχές του δίνω. Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, υπήρξε μια έκπληξη για μένα και δε διστάζω να πω ότι είναι ο καλύτερος υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας που πέρασε από το υπουργείο αυτό, ίσως μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Κατσιφάρα. Απέδειξε ότι είναι ικανός να χειρίζεται ένα υπουργείο και με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι σωστό το ότι η πολιτική είναι τέχνη και όχι επιστήμη».
Αντίθετα, στον Αντώνη Μανιτάκη αναφέρθηκε με πολύ υποτιμητικό ύφος: «Ο κύριος Μανιτάκης δεν ήθελε να "σπάσει" τίποτα. Δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα συγκεκριμένο στη ζωή του. Δίδασκε ο άνθρωπος, καλός δάσκαλος ξέρω ότι ήταν, εν πάσει περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του. Εφτασε 60 ετών και δεν μετακίνησε μια πέτρα από μια άλλη πέτρα. Μπορεί να έχει κανένα μποστάνι, να το καλλιεργεί. Και αυτόν τον κάνεις υπουργό;».
Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στον νέο υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, για τον οποίο επίσης μίλησε με καλά λόγια αν και κάποτε τον είχε αποκαλέσει «κύριο τίποτα»: «Εχω την εντύπωση ότι ο κ. Αβραμόπουλος έχει επιδείξει μεγάλη δυνατότητα συνεννόησης και συνύπαρξης με τους αντιπάλους του.
Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος ανέλαβε το υπουργέιο Εξωτερικών, τόνισε: «Πιστεύω ότι ο κ. Βενιζέλος έχει την εμβέλεια και το διεθνές μέγεθος, που χρειάζεται να αποκτήσει - γιατί δεν το έχει αυτή τη στιγμή - ώστε να μπορεί να κοιτάξει τα γαλλικά του».
Τέλος, ο κ. Πάγκαλος σχολίασε και μια φήμη που κυκλοφορεί ότι ο Βενιζέλος είπε στον Σαμαρά «με γεια η μεταγραφή Πάγκαλου στη ΝΔ»: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο Βενιζέλος, μπαίνοντας στο Σαμαρά σε μια τόσο ιστορική στιγμή, σκέφτηκε εμένα. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ασήμαντο τώρα. Αν αναφέρθηκε το όνομά μου, είναι θαυμάσιο, σημαίνει ότι έχω μεγαλύτερη επιρροή από όσο νομίζω».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top