Αντώνης Ρουπακιώτης: «Διοχετεύονταν ψευδείς ειδήσεις εναντίον υπουργών»

Κάνει λόγο για αλαζονικές συμπεριφορές στο εσωτερικό της κυβέρνησης

Για αλαζονικές συμπεριφορές στο εσωτερικό της κυβέρνησης έκανε λόγο ο Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας την εμπειρία του από το κυβερνητικό σχήμα στο οποίο συμμετείχε, είπε πως δεν λειτουργούσε ως μια τρικομματική κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για αλαζονικές συμπεριφορές, και μικρομεγαλισμούς.

Μάλιστα πρόσθεσε, πως «διοχετεύονταν ψευδείς ειδήσεις από γνωστό κέντρο εναντίον υπουργών», το οποίο και χαρακτήρισε «μη επιτρεπτό», τονίζοντας παράλληλα, πως και από κάποια ΜΜΕ διο��ετεύονταν στην κοινωνία, εντελώς ανακριβή πράγματα για τον ίδιο.

Παρά ταύτα, ευχήθηκε στη νέα δικομματική κυβέρνηση να πορευθεί με αποτελεσματικό τρόπο, ενώ σε γενικές γραμμές είπε πως από το τρικομματικό σχήμα, του μένει μια «θετική καταγραφή».

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός πως η απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, λέγοντας:

«Δεν αρκεί να το επικαλούμαστε το Κράτος Δικαίου», είπε, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί η Δημοκρατική Αριστερά για την απόφαση αυτή ως κυβερνητικός εταίρος.

«Όταν λοιπόν έρχεται σε μια νύχτα και λέει 'εγώ κλείνω την ΕΡΤ, λέει 'εγώ τι είμαι εδώ δηλαδή'; Είμαι ένα κόμμα που συμμετέχω. Δεν πρέπει να το συ��ητήσουμε; Δεν πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο;"», αναρωτήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top