Εξομολόγηση Κεδίκογλου στον Real: Δε γνώριζα για το λουκέτο της ΕΡΤ

"Μου ήταν πολύ δύσκολο να κατεβάσω τον διακόπτη"

Εξομολόγηση Κεδίκογλου στον Real: Δε γνώριζα για το λουκέτο της ΕΡΤ

​Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου λίγες ώρες μετά το χθεσινό αδιέξοδο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την ΕΡΤ, τις πολιτικές εξελίξεις, το μέλλον της κυβέρνησης, ενώ απάντησε και σε αρκετά προσωπικά ερωτήματα.

Ερωτώμενος για το πόσο δύσκολο ήταν να κατεβάσει τον διακόπτη της ΕΡΤ, ο κ.Κεδίκογλου απάντησε πως «ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο και δυστυχώς δεν υπήρχε άλλη λύση», ενώ σε άλλη ερώτηση σχετικά με το αν γνώριζε τι πρόκειται να συμβεί, όταν διέψευδε το δημοσίευμα της Real News περί λουκέτου στην ΕΡΤ , απάντησε: «Δεν γνώριζα τι πρόκειται να γίνει».

«Ήταν μια απόφαση του επιτελείου του Μεγάρου Μαξίμου», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Κεδίκογλου, εκτιμώντας παράλληλα πως «το μαύρο θα μπορούσε να είχε κρατήσει ελάχιστα. Ήμασταν έτοιμοι αλλά υπήρχε σε εξέλιξη η κατάληψη του ραδιομεγάρου».

«Έχουμε αναλάβει ορισμένες δεσμεύσεις. Δεν υπήρχε εναλλακτική πρόταση ούτε μπορούσαμε να πάρουμε πίσω τις δεσμεύσεις μας», επεσήμανε ο κ. Κεδίκογλου, διευκρινίζοντας πάντως πως «θα υπάρξει ένα μεταβατικό σχήμα για την ΕΡΤ. Θα μεταδοθεί πρόγραμμα πάρα πολύ γρήγορα, σε μία δύο ημέρες, υπό τον όρο να οι εγκαταστάσεις».

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα και το μέλλον της κυβέρνησης , ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Βεβαίως και είναι εφικτός ο στόχος της εκπλήρωσης της τετραετίας. Είναι σαφές ότι οι Έλληνες δεν θέλουν εκλογές σε αυτή τη φάση. Θέλουν να ολοκληρωθεί η ανόρθωση της χώρας»¨

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top