ΚΚΕ:Τερατούργημα το λουκέτο της ΕΡΤ. Εμπρός να συντονίσουμε την πάλη

Δύο ανακοινώσεις για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου

​Για «τερατούργημα» που δρομολογεί τη συγχώνευση δημόσιων φορέων και οργανισμών με «σοβαρές συνέπειες για τον λαό» έκανε λόγο με δύο ανακοινώσεις το ΚΚΕ , σχολιάζοντας το κλείσιμο της ΕΡΤ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου .

Στην πρώτη ανακοίνωση το ΚΚΕ χαρακτηρίζει «προκλητική» την επίμαχη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο

«Η απόφαση αυτή πρέπει να συναντήσει την καταδίκη και την αποφασιστική αγωνιστική απάντηση όλων των εργαζομένων, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα» σημειώνεται στο κείμενο.

Και συνεχίζει με τη δεύτερη ανακοίνωση σχολιάζοντας τις εξελίξεις για το θέμα της ΕΡΤ:

«Με την καταδικαστέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η κυβέρνηση δρομολογεί την κατάργηση και τη συγχώνευση δημόσιων φορέων και οργανισμών με σοβαρές συνέπειες για τον λαό. Ο κίνδυνος να κλείσει άμεσα η ΕΡΤ με βάση αυτό το τερατούργημα πρέπει να συναντήσει τη συνολική αντίθεση των εργαζομένων και όλου του λαού. Το ΚΚΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς και στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους καλεί να ορθώσουν ανάστημα και να συντονίσουν την πάλη τους με όλους τους εργαζόμενους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top