Έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομα... του Καρατζαφέρη!!!!

Φουντώνουν τα σενάρια επιστροφής στη ΝΔ

Έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομα... του Καρατζαφέρη!!!!

​Οι φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του Γ.Καρατζαφέρη δίνουν και παίρνουν! Από τη μία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ βάζει όρους προκειμένου να επιστρέψει στη Συγγρού αλλά από το γαλάζιο στρατόπεδο διαμηνύουν ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος και ότι θα πρέπει πρώτα να διαλύσει το κόμμα του!

«Η υποτιθέμενη επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ έχει γί��ει πρώτο θέμα στα καφενεία της χώρας... Αυτό καταδεικνύει ότι είναι χρήσιμος και δημοφιλής. Και χαίρομαι γιατί αυτοί που με είχαν απομονώσει έπεσαν στην παγίδα που είχαν στήσει. Πέρυσι νεκρός, φέτος γαμπρός...» είπε οκ. Καρατζαφέρης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο πρωινό ΑΝΤ1, στέλνοντας το μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου και αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ΝΔ είχε επενδύσει πέρυσι στην καταβαράθρωση του ΛΑΟΣ στις εκλογές.

Από τη ΝΔ ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχουν επαφές σε επίπεδο κορυφής για επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη. Διαμηνύουν επίσης ότι ενδεχόμενη επιστροφή του δεν μπορεί να γίνει με τους όρους που είχε θέσει ο ίδιος το 2012 (θέσεις στα ψηφοδέλτια, οικονομικές διευθετήσεις) Σε κάθε περίπτωση τονίζουν θα πρέπει προηγουμένως να διαλύσει το κόμμα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top