Με Νταβούτογλου και Ερντογάν συναντήθηκε ο Αβραμόπουλος

Οριστικά στις 5 Μαρτίου το Ελληνοτουρκικό Συμβούλιο Συνεργασίας

Οριστικά στις 5 Μαρτίου θα διεξαχθεί η συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας –Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, όπως αποφασίστηκε κατά τις επαφές που ολοκληρώθηκαν σήμερα μεταξύ των αντιπροσωπειών των υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών, όπως και μεταξύ του Δ. Αβραμόπουλου και του Α. Νταβούτογλου. Αποφασίσθηκε επίσης να διεξαχθεί ταυτόχρονα συνεδρίαση του ελληνοτουρκικού επιχειρηματικού συμβουλίου, στην οποία θα μετάσχουν επιχειρηματίες από τις δύο χώρες.

Κατά το γεύμα εργασίας μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών, για την προετοιμασία της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας, το κλίμα φέρεται να ήταν εγκάρδιο, ενώ συζητήθηκαν και λεπτομέρειες για μια σειρά συμφωνιών που πρόκειται να υπογραφούν το Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Τούρκο ΥΠΕΞ και στη συνέχεια με τον πρωθυπουργό της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top