«Πόλεμος» ανακοινώσεων κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κατάληψη στο γραφείο του Μέργου

ΕΔΕ για τα επεισόδια ζήτησε ο Ν.Δένδιας

«Πόλεμος»  ανακοινώσεων κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κατάληψη στο γραφείο του Μέργου

​Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την κυβέρνηση για βίαιη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στους Νέους και Νέες του κόμματος που πραγματοποιούσαν συμβολική κατάληψη έξω από το πανεπιστημιακό γραφείο του γ.γ. του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Μέργου.

«Η κυβέρνηση των μακελάρηδων των μισθών και των συν��άξεων νομίζει ότι με την επιστράτευση της βίας και της κρατικής καταστολής ενάντια σε όλους όσοι αντιστέκονται θα μπορέσει να διασφαλίσει τη συνέχιση της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής. Νομίζει ότι με τη συκοφάντηση και την καταστολή των κοινωνικών αγώνων, οι νέοι μαγικά θα «ξεχάσουν» την ανεργία, τη μαύρη εργασία, τη μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «λάθος της κυβέρνησης»!

«Η μαζική συμμετοχή στην απεργία της 20ης Φλεβάρη θα δώσει μια αποφασιστική απάντηση στον κρατικό αυταρχισμό και στα μνημονιακά σχέδια» καταλήγει η ανακοίνωση.Κεδίκογλου: Διπροσωπία ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο.
Κεδίκογλου: Διπροσωπία ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο

Στρατηγική έντασης και διπροσωπία καταγγέλλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη σημερινή συμβολική κατάληψη στο ακαδημαϊκό γραφείο του Γ. Μέργου.

«Η εισβολή σε πανεπιστημιακά γραφεία, η διάρρηξη, η κατάληψη και οι υλικές ζημιές που προκάλεσαν οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσονται απολύτως στη στρατηγική της έντασης, την οποία υποτίθεται ότι καταγγέλλει ο κ. Τσίπρας. Η διπροσωπία σε όλο της το μεγαλείο…», σχολίασε ο κος Κεδίκογλου για τη διαμαρτυρία των νέων του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΔΕ διέταξε ο Δένδιας

Εν τω μεταξύ, για τα επεισόδια και τους τραυματισμούς ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και ζήτησε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top