Φούντωσε ο πόλεμος κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τη βίλα Αμαλία

«Ας μας πει, καλύπτει κουκουλοφόρους;» - «Το θέμα είναι η βίλα της διαπλοκής»

Φούντωσε ο πόλεμος κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τη βίλα Αμαλία
Νέα κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τη βίλα Αμαλία και τη σημερινή επιχείρηση της αστυνομίας για να βάλει τέλος και στην νέα κατάληψη.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης τόνισε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι τυχαίο ότι χθες, Κεδίκογλου και Βενιζέλος χρησιμοποίησαν για ένα πολιτικότατο κείμενο, για ένα κείμενο προκαταρκτικής εξέτασης 44 σελίδων, υποστηρίζοντας ότι θυμίζει προκήρυξη της βίλας Αμαλία. Βεβαίως, βίλα των οργίων, της διαφθοράς και της διαπλοκής, έκαναν τη χώρα οι παρατάξεις τους επί δεκαετίες. Και αυτό θέλουν να συγκαλύψουν τώρα».

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου ο οποίος κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ «να ξεκαθαρίσει εάν καλύπτει τους γνωστούς -πλέον- κουκουλοφόρους»: «Η υποκριτική καταδίκη της κατάληψης των γραφείων της ΔΗΜΑΡ δεν αρκεί, γιατί η βία δεν είναι ποτέ συμβολική. Σε μια δημοκρατική κοινωνία υπάρχουν αξίες και αρχές που πρέπει να είναι σεβαστές απ' όλους, ιδιαίτερα από εκείνους στους οποίους ανατέθηκε κορυφαίος θεσμικός ρόλος, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο η αξιωματική αντιπολίτευση να στηρίζει πράξεις βίας και ανομίας» πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου, ο οποίος κατέληξε λέγοντας πως «είναι η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός και αν επιλέγει να παραμείνει στα άκρα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε το γάντι και απάντησε εκ νέου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κάνοντας λόγο για στάχτη στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας: «Η προσπάθεια της κυβέρνησης να ρίξει στάχτη στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, σχετικά με τις ακραίες επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τις τεράστιες πολιτικές της ευθ��νες για τη συγκάλυψη της διαφθοράς και της διαπλοκής, πέφτει στο κενό. Εκείνοι που επενδύουν στη βία και την ανομία είναι οι ίδιοι που πετσοκόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις, κάνοντας πλάτες στους εαυτούς τους καθώς και στους πλούσιους και ισχυρούς φίλους τους».
ΒΙΝΤΕΟ ALPHA
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top