Titan: Ο 19χρονος δεν ήθελε να πάει - Μπήκε επειδή ήταν η Γιορτή του Πατέρα

Ο γιος του Πακιστανού δισεκατομμυριούχου ήταν τρομοκρατημένος

Oι ιστορίες των πέντε επιβαινόντων στο μοιραίο βαθυσκάφος Titan και το δράμα των συγγενών τους - Τρομοκρατημένος με αυτό το ταξίδι ήταν ο γιος του Πακιστανού δισεκατομμυριούχου  - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Τρομοκρατημένος ήταν ο 19χρονος Σουλεμάν Νταβούντ, ο γιος του δισεκατομμυριούχου Σαχζάντα Νταβούντ, για την επικείμενη κατάδυση με το υποβρύχιο Titan στο ναυάγιο του Τιτανικού

Αυτό αποκάλυψε η θεία του νεαρού, Αζμέχ Νταβούντ, μιλώντας στο NBC News. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουλεμάν είχε πει σε άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος ότι δεν είχε πολλή όρεξη κι ένιωθε τρομοκρατημένος να κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι με το υποβρύχιο για να δει το ναυάγιο του Τιτανικού. 

Titan: Έλληνας που βρέθηκε μέσα στο υποβρύχιο περιγράφει την εμπειρία του

Παρ’ όλ’ αυτά αποφάσισε τελικά να επιβιβαστεί στο Titan, καθώς το ταξίδι συνέπεσε με τη Γιορτή του Πατέρα και ήθελε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τον πατέρα του, που ήταν παθιασμένος με τις ιστορίες του Τιτανικού. 

 

 

Η θεία του 19χρονου και αδελφή του δισεκατομμυριούχου δήλωσε συντετριμμένη από την τραγωδία του Titan. 

Εξαφάνιση υποβρυχίου: Υπέγραψαν ότι μπορεί και να πεθάνουν

«Αισθάνομαι σαν να έχω βρεθεί σε μια πολύ κακή ταινία, με αντίστροφη μέτρηση, αλλά δεν ήξερες σε τι μετράς αντίστροφα», είπε και πρόσθεσε:

Τραγικό φινάλε στο Titan: Νεκροί οι πέντε επιβάτες

«Αισθάνομαι δυσπιστία. Είναι μια εξωπραγματική κατάσταση. Προσωπικά, μου είναι κάπως δύσκολο να αναπνεύσω σκεπτόμενη αυτούς. Δεν έχω ξαναζήσει τίποτα παρόμοιο».

Όπως σημείωσε, οι τελευταίες μέρες ήταν αγωνιώδεις για όλη την οικογένεια, ενώ η ίδια ήταν κολλημένη στην τηλεόραση περιμένοντας μια καλή είδηση για τον αδελφό και τον ανιψιό της. 

Τιτανικός: Ποιοι είναι οι δισεκατομμυριούχοι που επιβαίνουν στο υποβρύχιο

«Ήταν ο μικρός μου αδελφός. Τον κράτησα στην αγκαλιά μου όταν γεννήθηκε», είπε η Azmeh, κλαίγοντας. 

Μαζί με τον 48χρονο Σαχζάντα Νταβούντ και τον 19χρονο γιο του Σουλεμάν, βρίσκονταν στο υποβρύχιο και ο δισεκατομμυριούχος Χάμις Χάρντινγκ, ο Στόκτον Ρας, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της OceanGate Inc, της εταιρείας στην οποία ανήκει το «Titan», και o Πολ Ανρί Ναρζολέ, επικεφαλής πολλών αποστολών στην τοποθεσία του Τιτανικού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top