O υποτιθέμενος εραστής του Μακρόν απαντά στις φήμες για πρώτη φορά

Ο Ματιέ Γκαλέ μιλά για μισογυνισμό και σκευωρία

Εμανουέλ Μακρόν
Σε απόλυτο μισογυνισμό απέδωσε τις φήμες ο Ματιέ Γκαλέ - Φωτογραφία από C à vous 

Ο Ματιέ Γκαλέ, Γάλλος ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε για τις ανυπόστατες φήμες που τον ήθελαν να έχει κρυφή ερωτική σχέση με τον Εμανουέλ Μακρόν και τις απέδωσε σε μισογυνισμό και σκευωρία.

Συγκεκριμένα είπε πως πριν από τις εκλογές του 2017 στη Γαλλία υπήρξε μια «εκστρατεία συκοφάντησης» του Μακρόν ώστε να τον πλήξουν πολιτικά ως υποψήφιο πρόεδρο της χώρας.

Μακρόν: Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ελληνική κυριαρχία στα νησιά

Μιλώντας στους Times, εξήγησε πως «Δεν πίστευαν ποτέ ότι μπορεί να αγαπά αληθινά τη σύζυγό του λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουν». Πρόσθεσε πως «Οι σκευωροί είπαν ότι ‘Ένας ετεροφυλόφιλος άνδρας δεν μπορεί να έχει αληθινή σχέση με μια γυναίκα 24 χρόνια μεγαλύτερη από αυτόν, και επομένως είναι ομοφυλόφιλος’. Είναι μια ιδέα που βασίζεται στον απόλυτο μισογυνισμό».

Μακρόν με σύζυγο

Ο 44χρονος πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν με την 69χρονη σύζυτό του, Μπριτζίτ (AP Photo/Lewis Joly)

Γαλλία: Δύο γυναίκες ελληνικής καταγωγής στη νέα κυβέρνηση Μακρόν

Να σημειωθεί πως ο Γκαλέ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντα σύμβουλου του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Radio France το 2018, χωρίς, βέβαια, να αποδίδει την παραίτησή του στις φήμες πως τον ήθελαν να έχει ερωτική σχέση με τον Μακρόν.

Γαλλία: Αυτή είναι η πρώτη πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης Μακρόν

«Εκείνοι που κατασκεύασαν τη φήμη σκέφτηκαν ότι η γαλλική κοινωνία θα έλεγε, «Δεν μπορούμε να εκλέξουμε έναν ομοφυλόφιλο πρόεδρο ή έναν κρυφό γκέι πρόεδρο. Αν κρύβει λεπτομέρειες για την ιδιωτική του ζωή, ενδεχομένως να κρύψει πράγματα και από το έθνος» κατέληξε.

Ο...ερωτιάρης Μακρόν- Το παθιασμένο φιλί με την 24 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του και οι φήμες για τη σχέση του με τον Ματιέ Γκαλέ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top