«Γυναίκα αράχνη, χωρίς μητρικό ένστικτο» η μητριά που δολοφόνησε τον Άρθουρ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του πρώην συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του εξάχρονου Άρθουρ, του παιδιού που απεικονίζεται σε βίντεο να κλαίει και να λέει «Κανείς δε μ΄αγαπάει». Το παιδί πέθανε μετά από φρικτά βασανιστήρια, που υπέστη, από τη μητριά και τον πατέρα του στη Μεγάλη Βρετανία.

«Κανείς δε μ’ αγαπάει»: Σπαράζει εξάχρονος που πέθανε από βασανιστήρια

εξάχρονος

«Κανείς δε μ΄αγαπάει», έλεγε κλαίγοντας ο μικρός Άρθουρ σε βίντεο που παρουσιάστηκε στη δίκη

Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, η γιαγιά του μικρού είχε θορυβηθεί από μια μελανιά στο κορμάκι του παιδιού και ειδοποίησε τις κοινωνικές υπηρεσίες, που επισκέφτηκαν το σπίτι της οικογένειας για να δουν αν συμβαίνει κάτι ανησυχητικό για το παιδί.

Άρθουρ

Η γιαγιά του Άρθουρ είχε δει μία μελανιά στον ώμο του και είχε ειδοποιήσει τις αρχές

Ο εξάχρονος έμενε με τον πατέρα και τη μητριά του, αφού η βιολογική μητέρα του βρίσκεται στη φυλακή επειδή σκότωσε τον σύντροφό της. Οι κοινωνικοί λειτουργοί που επισκέφτηκαν το σπίτι για να εξετάσουν πώς ζούσε ο μικρός, υποδέχθηκαν ένα «παιχνιδιάρικο και θορυβώδες» παιδί, με κατακόκκινα μάγουλα από το παιχνίδι στον κήπο.

Όσο για τη μελανιά στον ώμο του Άρθουρ, μία από τις κοινωνικές λειτουργούς κατέθεσε ότι είχε προσέξει μόνο μια «μελανιά που κιτρίνιζε» στη μέση της πλάτης του.

Μάλιστα, σε ερώτηση για το πώς προκλήθηκε η μελανιά, ο Άρθουρ και ένας από τους άλλους γιους της μητριάς του ισχυρίστηκαν ότι είχε προκληθεί από έναν αγώνα παιχνιδιού με γάντια του μποξ.

Μ. Βρετανία: Σκότωσαν τον εξάχρονο γιο τους - «Είναι το παιδί του διαβόλου»

εξάχρονος Άρθουρ

μητρι'α

Η 32χρονη Έμα, μητριά του μικρού Άρθουρ 

Οποιαδήποτε ανησυχία για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού κατευνάστηκαν. Όμως μετά από σχεδόν δύο μήνες, ο Άρθουρ βρέθηκε νεκρός μετά από θανάσιμο χτύπημα στο κεφαλάκι του.

Σε όλο του το σώμα βρέθηκαν συνολικά 130 τραύματα, παλιά και νέα, ενώ είχε βασανιστεί, δηλητηριαστεί με αλάτι και είχε εξαναγκαστεί να στέκεται μόνος του για έως και 14 ώρες την ημέρα.

δολοφονία εξάχρονου Μ. Βρετανία

«Είναι γυναίκα αράχνη, χωρίς κανένα μητρικό ένστικτο», λέει ο πρώην της μητριάς του Άρθουρ

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως» και για τον τρόπο που δρούσε η μητριά του μικρού, Έμα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ήταν αυτή που καθοδήγησε τον Άρθουρ να πει ψέματα στους κοινωνικούς λειτουργούς για το πώς τραυματίστηκε και ήταν αυτή που είχε «παγιδεύσει» τον πατέρα του σε μια τοξική σχέση, στην οποία το ζευγάρι είχε χάσει εντελώς την «ηθική πυξίδα» του.

Μεγάλη Βρετανία έγκλημα

Φυσικά, αυτό δε δικαιολογεί τη συμπεριφορά του πατέρα, που επίσης κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία. Όμως στο δικαστήριο, η 32χρονη χαρακτηρίστηκε ως «αδίστακτο αρπακτικό», που έβλεπε τον Άρθουρ ως θήραμά γιατί ήθελε κάτι που είχε: τον πατέρα του.

Μ. Βρετανία: «Σκάψε τον λάκκο του», έλεγε ο πατέρας του 6χρονου Άρθουρ

δολοφονία εξάχρονου

Η μητριά και ο βιολογικός πατέρας του εξάχρονου Άρθουρ που καταδικάστηκαν για τα βασανιστήρια και τη δολοφονία του

Ο πρώην σύντροφος της 32χρονος και πατέρας ενός από τα τέσσερα παιδιά της, μιλώντας αποκλειστικά στη Daily Mail, τη χαρακτήρισε «μια μαύρη χήρα που απομυζά τη ζωή από κάθε άντρα με τον οποίο συναντιέται», προσθέτοντας: 

Δεν είχε κανένα μητρικό ένστικτο. Ήθελε παιδιά για την προσοχή που της έφερναν ως νεογέννητα και για το επίδομα του παιδιού. Αλλά μόλις η προσοχή χανόταν και έμενε στο σπίτι με ένα μωρό, δεν ήθελε να το γνωρίσει.

Ο πρώην σύντροφος της Έμα που δε θέλησε να κατονομαστεί είπε ακόμα ότι η 32χρονη ξόδευε τα χρήματα που προορίζονταν για τα παιδιά σε τατουάζ, ρούχα, κοσμήματα και κινητά τελευταίας τεχνολογίας. «Όσο για την επίσκεψη των αρχών στο σπίτι, φρόντιζε να είναι όλα τακτοποιημένα και ο χώρος γεμάτος παιδικά παιχνίδια».

Ακόμα, σύμφωνα με τον ίδιο, όταν ο πρώην σύντροφος και η οικογένειά του ειδοποίησαν τους κοινωνικούς λειτουργούς, εκείνη κατάφερε να τα «γυρίσει», προκαλώντας τραύματα στον εαυτό της και κατηγορώντας τον ότι χτύπησε εκείνη και τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η 32χρονη λίγα λεπτά αφότου δολοφόνησε τον μικρό Άρθουρ, να κλαίει και να λέει στους αστυνομικούς ότι το παιδί αυτοκτόνησε, χτυπώντας το κεφάλι του στο καλοριφέρ, αφού πρώτα τη χτύπησε.

Την ίδια ώρα, ο σύντροφός της που γνώριζε όλη την αλήθεια ήταν απόλυτα σιωπηλός με το βλέμμα του στραμμένο σε άλλο σημείο.

Η 32χρονη κρίθηκε ένοχη για τον φόνο του Άρθουρ και οδηγήθηκε στη φυλακή. Λίγες ώρες αργότερα, παραπονέθηκε στη διεύθυνση της φυλακής ότι δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενές της που «της πέταξαν αλάτι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top