Μ. Βρετανία: Σκότωσαν τον εξάχρονο γιο τους - «Είναι το παιδί του διαβόλου»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: «Κανείς δε μ΄αγαπάει», φώναζε

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ενός εξάχρονου αγοριού από τον πατέρα και τη μητριά του στη Μεγάλη Βρετανία.

Η υπόθεση έχει μεταφερθεί στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ. Η 32χρονη Έμμα Τούστιν και ο 29χρονος Τόμας Χιουζ κατηγορούνται για τη δολοφονία του μικρού Άρθουρ που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από φρικτά βασανιστήρια στις 16 Ιουνίου 2016.

Σύμφωνα με το Metro, οι γονείς του κατηγορούνται ότι τον «δηλητηρίασαν» με αλάτι και το έκαναν να υπομείνει μήνες κακοποίησης πριν το σκοτώσουν, χτυπώντας το κεφάλι του σε σκληρή επιφάνεια.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι τον δολοφόνησαν.

Όμως το δικαστήριο έφερε στο «φως» ντοκουμέντα που καίνε τους κηδεμόνες του Άρθουρ. Στο κινητό της κατηγορούμενης υπήρχε βίντεο στο οποίο ακουγόταν ο 6χρονος να «ουρλιάζει», να αρνείται να φάει το φαγητό του, απαιτώντας να πάει στη γιαγιά του φωνάζοντας μάλιστα «Κανένας δε με αγαπάει».

Το δικαστήριο άκουσε ένα άλλο μήνυμα που έστειλε στον φίλο της που έλεγε: «Μένεις με το παιδί του διαβόλου». Σε άλλα μηνύματα γινόταν επίσης αναφορά στον Χιουζ να χτυπά τον Άρθουρ, καθώς και να ανοίγει μια τρύπα στην πόρτα μετά από γροθιά.

Η Τούστιν έχει ομολογήσει την ενοχή της για κατηγορία παιδικής κακοποίησης, αλλά αρνείται περαιτέρω κατηγορίες για το ίδιο αδίκημα. 

Ο πατέρας αρνείται τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top