Ερντογάν: «Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έβαλε στη θέση του τον Νίκο Δένδια»

Από διαφορετική οπτική είδε τη συνέντευξη τύπου ο Τούρκος Πρόεδρος

Δείτε το ρεπορτάζ της Μαρίας Τσιλινίκου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Εντελώς διαφορετική, για όσα διαδραματίστηκαν κατά τη συνέντευξη τύπου Δένδια- Τσαβούσογλου χθες, είναι η προσέγγιση και η οπτική του Ταγίπ Ερντογάν, κατά την πρώτη του δημόσια αντίδραση για την επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ στην Άγκυρα.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας «είδε» ότι ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου «έβαλε στη θέση του» τον Νίκο Δένδια.

Δένδιας - Τσαβούσογλου: Οι ατάκες που ενόχλησαν – Τι έγινε στο δείπνο

«Ο υπουργός των Εξωτερικών απέναντι σε αυτή τη συμπεριφορά τον έβαλε στη θέση του και κανείς δε θα μπορούσε να περιμένει από τον Τσαβούσογλου να μείνει σιωπηλός» είπε χαρακτηριστικά.

Στον Μητσοτάκη ο Δένδιας: Ικανοποίηση για τους χειρισμούς του ΥΠΕΞ

«Είχαμε μια καλή και ζεστή συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και μάλιστα του είπα να μην αφήσει κανείς να μπει ανάμεσά μας, αλλά κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον υπουργό Εξωτερικών μας εισέπραξε μια άλλη συμπεριφορά», ανέφερε επίσης ο Ερντογάν. 

«Ξύλο» Δένδια στον Τσαβούσογλου για τις τουρκικές προκλήσεις!

Το κλίμα κατά τη συνάντηση Δένδια- Τσαβούσογλου ήταν θετικό στο προεδρικό μέγαρο, αλλά κατά τις κοινές δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών με τον Τούρκο ομόλογό του, το θερμόμετρο ανέβηκε, καθώς ο Νίκος Δένδιας απάντησε με ευγένεια, σαφήνεια, επιχειρήματα, μιλώντας «έξω από τα δόντια»,  σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα, τις τουρκικές υπερπτήσεις, την τουρκική μειονότητα στη Θράκη και τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top