Έκανε κατάδυση όταν ξαφνικά είδε δύο σκελετούς στο βυθό! (φωτο και βίντεο)

Ήταν καθισμένοι και έπιναν τσάι

Έκανε κατάδυση όταν ξαφνικά είδε δύο σκελετούς στο βυθό! (φωτο και βίντεο)

​Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα ήρθε ένας κολυμβητής από την Αριζόνα, ο οποίος την ώρα που έκανε κατάδυση στον ποταμό Κολοράντο, αντίκρισε δύο ανθρώπινους σκελετούς στον βυθό!

Screen_Shot_2015-05-07_at_9.38.28_AM.0.0.jpg
Οι σκελετοί, μάλιστα, ήταν καθισμένοι σε καρέκλες κήπου, φορούσαν γυαλιά ηλίου και έπιναν το τσάι τους! Όπως είναι φυσικό, το αίμα του πάγωσε, και έντρομος ο άντρας κάλεσε τις αρχές για να τους ενημερώσει για το αποτρόπαιο θέαμα.

Το γραφείο του σερίφη της Λα Παζ καθώς και η πυροσβεστική υπηρεσία, απέστειλαν στο σημείο δύτη με κάμερα για να διερευνήσει το περιστατικό.

skeleton-tea-party.jpg
Όπως διαπιστώθηκε έπειτα από την έρευνα, ο άντρας δεν είχε καταλάβει ότι οι δύο σκελετοί ήταν ψεύτικοι, που κάποιος ευφάνταστος δύτης είχε τοποθετήσει στον βυθό!

Μάλιστα κοντά στους σκελετούς ήταν τοποθετημένες δύο ταμπέλες που έγραφαν τις λέξεις «Bernie» και «Dream in the River», καθώς και την ημερομηνία της τοποθέτησής τους στον βυθό «16 Αυγούστου 2014».

ImageHandler.jpg
Όπως φαίνεται, ο άγνωστος που τοποθέτησε τους σκελετούς στο ποτάμι, ήθελε να παραπέμψει στην κωμωδία του 1989 «Weekend at Bernie's» (Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι).

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα διεξαχθεί έρευνα για να εντοπιστεί ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top