Κολωνός: «Ξεσπά» ο ιερέας - Τι είπε για απόπειρα αυτοκτονίας και 53χρονο

«Εμμέσως "βιαζόμαστε" και εμείς! Έχουμε οικογένειες»

Κολωνός: Τι Λέει Ο Ιερέας Για Απόπειρα Αυτοκτονίας Και 53χρονο

Τη σιωπή του «έσπασε» ο ιερέας που πληροφορίες τον ήθελαν να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, επειδή γνώριζε τον 53χρονο και το όνομά του φερόταν να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Τι είπε για τον κατηγορούμενο βιαστή της ανήλικης και τη σχέση του με το παιδί.

Κολωνός: Ψάχνουν έναν έναν όσους μίλησαν με τη 12χρονη στην εφαρμογή

Ο πατέρας Νικόλαος, εφημέριος του ναού του Εσταυρωμένου στον Κολωνό, μιλώντας στην Ερτ διέψευσε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και πως κατέληξε στο νοσοκομείο και απείλησε με μηνύσεις όσους καταφέρονται εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του:

Kαταδικάζουμε όλη αυτή την ενέργεια (σς του 53χρονου). Να θυμάστε ότι έχουμε κι εμείς οικογένειες και εμμέσως βιαζόμαστε κι εμείς. Παρακαλούμε τους δημοσιογράφους να μας αφήσουν ήσυχους εμάς και τις οικογένειές μας. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται.

Κολωνός: Τι είπε ο πατέρας Νικολάος για τη σχέση του με τον 53χρονο και την υπόθεση που έχει συγκλονίσει

Ο πάτερ Νικόλαος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, δε γνωρίζει τη 12χρονη και τον 53χρονο τον ξέρει ελάχιστα από την εκκλησία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, γνώριζε τον 53χρονο τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στην εκκλησία του εμφανιζόταν τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Αναφορικά με τη φωτογραφία που τους απεικονίζει μαζί, ο ιερέας ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκαν έξω από το μαγαζί του, ενώ υπήρχε και άλλος κοσμος και απλά φωτογραφήθηκαν μαζί.

«Συναντηθήκαμε έξω από το μαγαζί του, ενώ υπήρχαν γύρω στους 40 καλεσμένους. Πήγα γιατί ένιωθα υποχρέωση, επειδή βοηθούσε τον ναό με προϊόντα καθαριστικά», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ο κατηγορούμενος βιαστής της 12χρονης προσπαθούσε να χτίσει ένα συγκεκριμένο προφίλ.

Τέλος, ανέφερε ότι είχε κάποιες σχέσεις με τη σύζυγο του 53χρονου, καθώς ήταν διαμερισματική σύμβουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top