Ανδρικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με τον τύπο του!

Τι να αγορέσετε για τον αγαπημένο σας

Ιδέες για πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα ανδρικά δώρα

Η ημέρα των ερωτευμένων είναι εδώ και όλοι θέλουμε να κάνουμε ιδιαίτερα και πρωτότυπα δώρα στους αγαπημένους μας για του Αγίου Βαλεντίνου, που δε θα ξεχάσουν ποτέ! Πώς ξέρουμε, όμως, ότι κάναμε την πιο σωστή επιλογή; 

 Μερομήνια: Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Συνήθως, αυτό που περιμένουμε όταν κάνουμε ένα δώρο σε κάποιο ιδιαίτερο, για εμάς, πρόσωπο, είναι κυρίως να ενθουσιαστεί με αυτό που θα του προσφέρουμε για τις γιορτές και να χαμογελάσει πλατιά. Το σημαντικό είναι να γνωρίζετε καλά τον χαρακτήρα του ανθρώπου που απευθύνεται το εκάστοτε δώρο, όπως ποια χόμπι του αρέσουν και εάν είναι πιο πρακτικός άνθρωπος ή πιο συναισθηματικός.

Έτσι, σίγουρα θα επιλέξετε το ιδανικότερο και ο παραλήπτης του θα το χαρεί στο έπακρο! Ό,τι προσφέρεται, εξάλλου, με αγάπη, είναι από μόνο του μία πράξη φροντίδας που πάντα εκτιμάται.

Προτάσεις για ανδρικά δώρα για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Ο gadgetάκιας

Εάν ο σύντροφός σας είναι λάτρης της τεχνολογίας, τότε σίγουρα κάποιο gadget τελευταίας τεχνολογίας ως δώρο, θα είναι ιδανικό για εκείνον! Smartphone, smartwatch, tablet, φωτογραφική μηχανή, ασύρματα ακουστικά, drone... Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων, ώστε να διαλέξετε εκείνο που θεωρείτε εσείς κατάλληλο για εκείνον, αλλά και για το... πορτοφόλι σας!

 

Ο βιβλιοφάγος

Εάν το άτομο που θέλετε να προσφέρετε το δώρο σας λατρεύει και τον συνεπαίρνει το διάβασμα, τότε η επιλογή σας είναι πολύ εύκολη! Μυθιστόρημα, φιλοσοφικό, ψυχολογικό, μυστηρίου, επιστημονικής φαντασίας, αστυνομικό κ.ά.... Στην αγορά μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο βιβλίο για εκείνον, ανάλογα με τα γούστα του, που θα τον ενθουσιάσει!

Χριστουγεννιάτικη απόδραση στον Βόλο

Ο σκιέρ

Είναι λάτρης των χειμερινών σπορ και γνωρίζετε ότι θέλει να ανανεώσει τον εξοπλισμό του; Τέλεια! Τότε έχετε ήδη βρει το τέλειο δώρο για εκείνον για του Αγίου Βαλεντίνου! Σκουφάκια, αδιάβροχα ρούχα, μπότες, εξοπλισμός για σκι ή snowboard, μπορείτε να βρείτε εκείνο που θα το φορά και θα σας... σκέφτεται κάθε φορά που θα κάνει κατάβαση στις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου.

 

Ο μάστορας

Του αρέσει να φτιάχνει κατασκευές τον ελεύθερο χρόνο του και γενικά πιάνουν τα χέρια του; Σίγουρα ένα σετ εργαλείων ή ένα πρωτότυπο πολυεργαλείο θα τα εκτιμήσει δεόντως. Κυκλοφορούν πολλά στην αγορά, όπως σε σχήμα χιονονιφάδας (μέσα και στο κλίμα της εποχής...), που σίγουρα θα βρείτε εκείνο που θα καταπλήξει τον αγαπημένο σας.

 

Ο ταξιδιάρης

Ποιος δε θα ήθελε το αγαπημένο του πρόσωπο να του κάνει έναν προορισμό έκπληξη για την Ημέρα των Ερωτευμένων; Εάν στον σύντροφό σας αρέσουν οι εκδρομές, μην το σκέφτεστε δεύτερη φορά: Ένα ρομαντικό τριήμερο σε κάποιον χειμερινό προορισμό είναι το ιδανικό δώρο! 

Χριστούγεννα 2021: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Ο συναισθηματικός

Τα χειροποίητα δώρα είναι εκείνα που περιέχουν φροντίδα, αφοσίωση και προσωπικό χρόνο και ο παραλήπτης τους ξέρει συνειδητοποιεί πόσο τους σκέφτεστε! Μπορείτε να κάνετε αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη: Μπορείτε, για παράδειγμα, να του αγοράσετε ένα κάδρο με  κολάζ από φωτογραφίες με τις πιο αγαπημένες σας στιγμές, συμπεριλαμβάνοντας μία προσωπική αφιέρωση ή να του φτιάξετε ένα μπλουζάκι με ένα quote που μόνο εσείς οι δύο να γνωρίζετε το νόημά του, μία κορνίζα με την αγαπημένη σας φωτογραφία, οτιδήποτε που «ξυπνά» το συναίσθημα και θα σας έχει συνεχώς στο μυαλό του κάθε φορά που θα το βλέπει.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τα δώρα, σημασία έχουν η πράξη και η σκέψη, οπότε εσείς κάντε το μέσα από την καρδιά σας και το βέβαιo είναι ότι θα του αρέσει πάρα πολύ! Καλές γιορτές!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top