Τόνια Σρόιτερ για επιδειξία Νέας Σμύρνης: «Είχε βλέμμα ψυχρό, τρόμαξα πολύ»

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τον 22χρονο

Όσα είπε η Τόνια Σρόιτερ για την τραγική εμπειρία της με τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Δεν έχουν τέλος οι συγκλονιστικές μαρτυρίες γυναικών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων προθέσεων του επιδειξία στη Νέα Σμύρνη. Η φωτογραφία του που κυκλοφόρησε στα social media ήταν η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι και οδήγησε πολλές γυναίκες να καταγγείλουν ότι παρενοχλήθηκαν.

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη σε βάρος του 22χρονου επιδειξία

Μία από αυτές είναι και η Τόνια Σρόιτερ. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό αναφέρθηκε στη δραματική εμπειρία της που συνέβη πριν από δυόμιση περίπου μήνες στο Ίλιον.

Όπως είπε η γυναίκα, βρισκόταν στο σπίτι της κόρης όταν κάποιος χτύπησε το κουδούνι γύρω στις 10 το βράδυ, κοίταξε και δεν είναι κανέναν. Μετά από λίγο όμως είδε τον νεαρό άνδρα.

«Με τρόμαξε το βλέμμα του. Ήταν ψυχρό και παγωμένο. Τον είδα να κάνει την ασελγή πράξη. Πανικοβλήθηκε πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο επιδειξίας - Τι καταγγέλλουν τα θύματα

«Μ’ έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο»

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την δράστη του επιδειξία της Νέας Σμύρνης έχουν στα χέρια τους οι αρχές. Τι κατέθεσε το θύμα στη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ένα νέο βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον 22χρονο επιδειξία της Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια επίθεσης σε άλλην νεαρή γυναίκα πέρσι τον Αύγουστο, έχουν στα χέρια τους οι αρχές. 

Το βίντεο το κατέθεσε το θύμα μαζί με τους δικηγόρους του, ενώ παράλληλα κατέθεσε και μήνυση σε βάρος του για απόπειρα βιασμού. 

Όπως κατήγγειλε δέχθηκε επίθεση στις 6 Αυγούστου 2020 έξω από την είσοδο του σπιτιού της στον Νέο Κόσμο. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό, η 22χρονη Διονυσία αποκάλυψε πως έδωσε πραγματική πάλη με τον εν δυνάμει βιαστή της, ο οποίος επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα. 

«Επέστρεφα στο σπίτι μου και τον είχαν δει στον δρόμο, αλλά δεν του είχα δώσει σημασία. Είμαστε συνομήλικοι και δε μου φάνηκε επικίνδυνος. Όταν έφτασαν στην είσοδο της πολυκατοικίας, κατάλαβα ότι με ακουμπάει, με έσπρωξε μέσα στην είσοδο και ακολούθησε πάλι. Με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο, αλλά κατάφερα να του ξεφύγω και να τον βγάλω από την πολυκατοικία», είπε. 

Όλα αυτά έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα καμερών που υπάρχει στην πολυκατοικία, όπως και το πρόσωπο και ο σωματότυπος του 22χρονου. 

Μετά από τη δημοσιοποίηση μάλιστα του βίντεο από τη νεαρή σοπράνο στη Νέα Σμύρνη, η μητέρα της ήταν εκείνη που της έδειξε τη φωτογραφία και τη ρώτησε αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε και σε εκείνη. 

Η 22χρονη πήγε στην αστυνομία και αναγνώρισε τον δράστη. Όπως είπε, αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν το πόσο ατάραχος ήταν ο νεαρός και το παγωμένο βλέμμα του, το οποίο σχολίασαν όλα τα θύματά του. 

Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες» είπε ο επιδειξίας

Μετά την αποκάλυψη της δράσης του 22χρονου ο φάκελος της υπόθεσης της Διονυσίας που είχε χρεωθεί σε εισαγγελέα διαβιβάστηκε στο Τμήμα Νέας Σμύρνης προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού, το οποίο είναι κακούργημα.

Την ίδια ώρα έντονες είναι οι αντιδράσεις από την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος ο νεαρός μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή. Έχει ζητηθεί μάλιστα να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, κάτι που μπορεί να ζητήσει ο εισαγγελέας, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα του νεαρού επιδειξία.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top