Αποκλειστικό: Μέλη της Χ.Α συνεχίζουν ανενόχλητα τη δράση τους

Τι λέει στο Star προστατευόμενος μάρτυρας

Μέλη της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν τη δράση τους ανενόχλητοι, αφού η δίκη προχωρά με ρυθμούς χελώνας. Αποκαλυπτικά είναι τα όσα διηγείται στην Τασούλα Παπανικολάου προστατευόμενος μάρτυρας:

«Πρέπει να βγει στο φως όλη η δράση αυτής της οργάνωσης και όχι μόνο η δράση της, αλλά και το ποιόν των ανθρώπων που την απαρτίζουν». 

Όσο η δίκη όμως καθυστερεί η Χρυσή Αυγή δρα ανενόχλητη και μάλιστα στην εφημερίδα του κόμματος προαναγγέλλει ότι έρχεται η Ευρώπη των εθνικιστών. Στηρίζεται στην άνοδο των αδερφών κομμάτων σε Γερμανία Βέλγιο και Ολλανδία.

«Είναι αγράμματοι, δεν ξέρουν να μιλάνε, δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται, δρουν σαν μια ομάδα ή αντίστοιχα ως μια αγέλη, νομίζω ότι ο κόσμος αυτό δεν το γνωρίζει. Είναι νεοναζιστικό κίνημα, έχει όλα τα χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, αρκεί να μπορέσει να αποδειχθεί στο δικαστήριο», λέει ο προστατευόμενος μάρτυρας. 

Σε δύο χρόνια η απόφαση για τη Χ.Α

Η διαδικασία στη δίκη της Χ.Α είναι χρονοβόρα. Ορισμένοι κάνουν λόγο για σκευωρία και ότι δύσκολα θα αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική οργάνωση. Από τον ερχόμενο μήνα αρχίζουν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, 240 στο σύνολο. Οι δικηγόροι της υπόθεσης υποστηρίζουν ότι απόφαση θα έχουμε σε 2 χρόνια. 

«Θα τιμωρηθούν εξιλαστήρια θύματα και νομίζω από το κεφάλι το ψάρι βρωμάει», λέει χαρακτηριστικά ο προστατευόμενος μάρτυρας.

Η δίκη έχει εξελιχθεί ήδη σε σίριαλ. Εκείνη που κάνει τεράστια υπομονή  και έχει παρουσία στη δίκη όταν διεξάγεται είναι η μητέρα του Παύλου Φύσσα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top