Λευκίμμη:Αποφασισμένοι οι κάτοικοι να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό του ΧΥΤΑ

Οι κάτοικοι δεν θέλουν με τίποτα τον ΧΥΤΑ δίπλα τους

Μπαρούτι μυρίζει η Κέρκυρα εν μέσω  τουριστικής σαιζόν.  Οι κάτοικοι της Λευκίμμης είναι αποφασισμένοι να σπάσουν με κάθε τρόπο τον αστυνομικό κλοιό  που προστατεύει τον ΧΥΤΑ της περιοχής. 

Δυναμική απάντηση ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Λευκίμμης, ώστε να δώσουν όπως λένε  τέλος στον αποκλεισμό της περιοχής τους  από τις ισχυρές δυνάμεις  της αστυνομίας.

«Παραπέμπει σε καθεστώς και όσο και αν διαμαρτύρονται οι συνδικαλιστές της αστυνομίας. Αυτό ο ψυχολογικός  πόλεμος που κάνουν  εδώ στους κατοίκους της Λευκίμμης δεν χαρακτηρίζει κοινωνίες οι οποίες έχουν  κάποιο επίπεδο νοημοσύνης», λέει συνδικαλιστής. 

Οι κάτοικοι δεν θέλουν με τίποτα τον ΧΥΤΑ δίπλα τους. Από την άλλη η αποκομιδή των σκουπιδιών είναι αναγκαία εν μέσω τουριστικής σαιζόν. Έτσι οι αρχές δεν επιτρέπουν τη διέλευση καθώς προστατεύυν τον ΧΥΤΑ.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν τις αστυνομικές δυνάμεις  για αδικαιολόγητη χρήση βίας.

Οι κάτοικοι μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν αποφάσισαν να προχωρήσουν το Σάββατο σε δυναμική απάντηση στο χώρο που έχει στηθεί το μπλόκο της αστυνομίας. Για να περάσουν πρέπει να επιδεικνύουν στις αρχές έγγραφο ότι διαθέτουν χωράφι και πάνε για εργασία.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top