Αποκλειστικό Star: Ντυμένος σαν αστυνομικός της ΔΙ. ΑΣ ήταν ο εκτελεστής του Στεφανάκου - Πού στρέφονται οι έρευνες

Η οικογένειά του πενθεί με αξιοπρέπεια

«Στα τυφλά» βαδίζει ακόμη η έρευνα της αστυνομίας για τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου. Το Star αποκαλύπτει τι δείχνει το βίντεο με την στιγμή του φονικού που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο - ντοκουμέντο από την τελευταία έξοδο του Βασίλη Στεφανάκου - Η ζωή και το τέλος του «Έλληνα Άλ Καπόνε»

Χέρι επαγγελματία εκτελεστή βλέπει η Αστυνομία πίσω από την δολοφονία Στεφανάκου. Όμως μέρα με την μέρα αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για την εκτέλεση του.

Σύμφωνα με το βίντεο που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία ο εκτελεστής ήταν ντυμένος με ρούχα που θύμιζε άνδρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Μαύρη στολή χωρίς διακριτικά, λευκό κράνος και μηχανή ίδια με αυτές που χρησιμοποιεί η ομάδα.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ. ΑΣ, ο δράστης δεν ακούμπησε ούτε την πόρτα, ούτε την πετούγια ή οτιδήποτε άλλο από το αυτοκίνητο αφού η πόρτα ήταν ανοιχτή. Άρα δεν έχει αφήσει αποτυπώματα ή  DNA.

Μέχρι στιγμής είναι αδύνατον να διευκρινιστεί προς ποια κατεύθυνση έφυγε ο εκτελεστής αφού δεν υπάρχει άλλη καταγραφή του δρόμου μετά την δολοφονία.

Η μαφιόζικη ενέδρα θανάτου

 

Στον πιο κεντρικό δρόμο της Λεωφόρου Αθηνών στο Χαϊδάρι στήθηκε η μαφιόζικη ενέδρα θανάτου του Βασίλη Στεφανάκου. Μόλις 5 μέτρα από κατάστημα εστίασης που ανήκει στην οικογένεια και ακριβώς 2 μέτρα μπροστά από την είσοδο του γραφείο του στο οποίο έγινε η εκτέλεση.

Η οικογένεια πενθεί με αξιοπρέπεια

 

Ο ανηψιός του Κυριάκος λέει ότι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει: «Δεν είχε κάτι να φοβάται και δεν είχε κάποιον για ασφάλεια ή προστασία μόνος του κυκλοφορούσε μαζί μου κυκλοφορούσε τι λόγο είχε ήταν ανεξάρτητος πολίτης ήταν».

Το Star αποκαλύπτει ότι οι υποψίες της Αστυνομίας κινούνται και προς την κατεύθυνση νέων «γνωριμιών» που σχετίζονται με επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος .

 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top