«Mου επιτέθηκαν έξι άνδρες και με χτυπούσαν για να με ληστέψουν» - Έγκυος περιγράφει στο Star τον εφιάλτη που έζησε

Η Αγγελική έπεσε θύμα ληστών δίπλα σχεδόν στο σπίτι της

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια  έξι ληστών στη Θεσσαλονίκη  πριν από δύο ημέρες περιγράφει μια  έγκυος. Με φωνή που τρέμει η Αγγελική περιγράφει πώς έπεσε θύμα  σε δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το σοκ για την κοπέλα ήταν μεγάλο καθώς είναι έγκυος στον 4ο μήνα και φοβήθηκε για τη ζωή του παιδιού της. Τα λόγια της συγκλονίζουν.

«Μιλούσαν στη γλώσσα τους, το μόνο που κατάλαβα ήταν στο τέλος που είπαν η κοπέλα δεν έχει τσάντα πάμε να φύγουμε. Πρώτα με χτυπήσανε και μετά είπαν δεν έχει τσάντα, πάμε να φύγουμε, αφησέ την».

Η 27χρονη έγκυος  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  για τις πρώτες βοήθειες  αλλά πήρε γρήγορα εξιτήριο καθώς τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο ήταν καλά. Οι αστυνομικοί  λίγες ώρες μετά την επίθεση συνέλαβαν δυο γεωργιανούς γείτονες της κοπέλας, ενώ αναζητούν τους άλλους τέσσερις συνεργούς.

Η  Αγγελική  έχει δώσει τα στοιχεία τους στην αστυνομία καθώς οι ίδιοι ληστές  της επιτέθηκαν και πριν από ένα μήνα . Σύμφωνα με περίοικους στην περιοχή συχνάζουν άτομα που κάνουν χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη μόνο το 2016 είχαν καταγραφεί  2.743 περιστατικά αρπαγής τσάντας,  κλοπών και διαρρήξεων  σε μια περιοχή  μάλιστα που θεωρείται περισσότερο  ασφαλής.

 

Δείτε στο video το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top