ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο έγκλημα της Αγραφιώτου- Γυναίκα είδε τον δολοφόνο της πλούσιας Αθηναίας

Νόμιζε πως πρόκειται για ερωτικό καβγαδάκι

​Μία τρομερή αποκάλυψη για το φρικιαστικό έγκλημα στο Μαρούσι με θύμα την Ελευθερία Αγραφιώτου έκανε η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι μέχρι σήμερα υπήρχε η εντύπωση πως δεν υπήρχε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας, ωστόσο αυτό ανατρέπεται καθώς μία γυναίκα φαίνεται πως είδε την δολοφονία της πλούσιας Αθηναίας.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι εκεί στο δεύτερο υπόγειο, εκείν�� το μεσημέρι, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο υπήρχε μια γυναίκα μάρτυρας.
Μια γυναίκα που είδε τη σκηνή, το λέω και ανατριχιάζω, μπροστά της και πίστεψε ότι είναι ένας καβγάς μιας ώριμης κυρίας με έναν εραστή, ίσως. Δεν αντέδρασε γιατί φοβήθηκε όπως έβλεπε να την χτυπά, απλά κρύφτηκε στο αυτοκίνητο και παρακολουθούσε μέχρι τη στιγμή που την πήγε κάτω…

Και καλά, εκείνη την ώρα είπατε ότι είδατε μια ώριμη κυρία, πιθανό με κάποιον εραστή, νεαρό, που τη χτυπούσε με το κεφάλι στον τοίχο και μόλις την κατέβασε κάτω εσείς φύγατε βιαστικά. Μετά γιατί δε βγήκατε να πείτε κάτι;», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top