ΦΡΙΚΗ στο Βόλο! 10χρονος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του με αιχμηρό αντικείμενο

Εφιάλτης για τον μικρό μαθητή/Πρώτη ανάρτηση: 03/11/2016 13:00

ΦΡΙΚΗ στο Βόλο! 10χρονος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του με αιχμηρό αντικείμενο

​Δεν την χωράει ανθρώπου νους την περίπτωση ενός 10χρονου μαθητή δημοτικού σχολείου στο Βόλο, ο οποίος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του.

Σύμφωνα με το magnesianews ο πατέρας του παιδιού πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι, συμμαθητές του γιου του, τον κακοποίησαν σεξουαλικά μέσα στο σχολείο, χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Αμέσως κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ο μικρός μαθητής της Πέμπτης Δημοτικού υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία και έδειξε όντως ότι κακοποιήθηκε, αλλά χωρίς να προσδιορίζεται ο τρόπος που έγινε.

ΟΛΟΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΤΑΝ Ο 10ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ:

Όταν το δεκάχρονο αγόρι παρουσία παιδοψυχολόγου άρχισε να περιγράφει στους αστυνομικούς τα όσα τραγικά ζούσε τον τελευταίο καιρό όλοι πάγωσαν.

«Όλα τα ευρήματα μας συνηγορούν ότι έχουμε μια κακοποίηση σεξουαλικού τύπου.Είναι σαφώς στρεσαρισμένο και μάλιστα είχε ευρήματα που αποδεικνύουν αυτό το στρες» δήλωσε στο Star η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι συμμαθητές του που ανέφερε ο δεκάχρονος ότι τον κακοποίησαν είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι. Το παιδί φέρεται να είπε ότι για να μην μιλήσει το απειλούσαν και ότι μια δύο φορές είχαν ασκήσει σωματική βία.

«Αν διευρύνουμε τη ματιά μας θα δούμε ότι όλα αυτά τα παιδιά τα οποία γίνονται θύτες και προκαλούν τέτοιες συμπεριφορές σε άλλα παιδιά μικρότερά τους ενδεχόμενα έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις στον περίγυρό τους» τόνισε η ιατροδικαστής.

Όπως αποκαλύπτει η ιατροδικαστής δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στην περιοχή της Θεσσαλίας:

«Ακόμη και το άλλο περιστατικό που ήταν ένα παιδάκι της πρώτης δημοτικού και ο θύτης τρίτης δημοτικού πάλι σαφώς είχαμε ενδείξεις και περιέγραφαν τα παιδιά θύματα αυτή τη στρεσογόνο κατάσταση την οποία ζούσαν».

Ο 10χρονος στηρίζεται από παιδοψυχολόγο και σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να αλλάξει σχολείο.Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Εισαγγελέας, ο οποίος αναμένεται να δώσει εντολές στους αστυνομικούς για τον περεταίρω χειρισμό της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top