ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Γυναίκα επιτέθηκε σε ταξιτζή-Την αποκάλεσε λάντζα και τον έριξε κάτω

Χαμός σε πιάτσα ταξί στο Ελληνικό-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

​Ούτε στις σειρές δεν συμβαίνουν αυτά που έγιναν προ ημερών σε πιάτσα ταξί στο Ελληνικό! Αν ήταν επεισόδιο ενός σίριαλ, θα μπορούσε να έχει και τον τίτλο «Γυναίκες VS Ταξιτζήδες», καθώς όπως θα δείτε και στο video, μεταξύ των μεν και των δε λαμβάνει χώρα ένας απίστευτος διαπληκτισμός, με μια από τις γυναίκες να χρησιμοποιεί μέχρι και βία!

γυν3.jpg


Τι συνέβη και φούντωσε ο καυγάς; Η οδηγός του οχήματος, (διπλο)πάρκαρε το αυτοκίνητό της ακριβώς μπροστά στην πιάτσα των ταξί κλείνοντας τον δρόμο.

Ένας των οδηγών ταξί που καθόταν σε μια από τις πλαστικές καρέκλες, βλέποντας το αυτό διαπληκτίστηκε μαζί της και στη συνέχεια της είπε «άντε μωρή λάντζα φύγε από εδώ πέρα», με αποτέλεσμα από εκεί κι έπειτα να γίνει… χαμός!

γυν2.jpg
Εξαγριωμένη η γυναίκα τον πλησίασε, τον αιφνιδίασε και τον έσπρωξε με τόση δύναμη, που ο ταξιτζής έπεσε από την καρέκλα.

«Στη γυναίκα σου έτσι μιλάς ξεφτίλα;» ακούγ��ται να του λέει στο video, μαζί με πολλά άλλα… κοσμητικά.

γυν4.jpg
Εκείνος δεν αντιδρά με πράξεις αλλά τις ανταποδίδει τις ύβρεις, ενώ οι υπόλοιποι ταξιτζήδες προσπαθούν να δώσουν τόπο στην οργή.

Σε κάποια φάση οι δύο γυναίκες επιβιβάζονται στο smart για να φύγουν, αλλά μετά κάτι ακούν πάλι, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και ο άγριος καυγάς συνεχίζεται με τους διαπληκτισμούς να εξαπλώνονται μεταξύ των ταξιτζήδων και ενός περαστικού, ο οποίος φέρεται να μην έχει δει τι έχει συμβεί από την αρχή, αλλά παρ΄όλ΄αυτά να παίρνει το μέρος των γυναικών, κάτι που όπως φάνηκε εξαγρίωσε τους άλλους ταξιτ��ήδες.

γυν5.jpg
Στο videο που φαίνεται να τράβηξε κάποιος άλλος ταξιτζής, ακούγονται και διάφορα σχόλια του τύπου «χοντρές» ή «έχουν περίοδο άστες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top